HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: Spuri - 2011. November 17., 16:44:23 ---Nem néztem meg ki volt a rajzolója, de az Első év újabb fejezetét valami eszméletlen szépen rajzolták meg
--- Idézet vége ---
Hans "Hasse" Lindahl, az egyik legjobb skandináv Fantom-rajzoló. még a következő részben is élvezheted a munkáját ;)
Spuri:
Nem néztem meg ki volt a rajzolója, de az Első év újabb fejezetét valami eszméletlen szépen rajzolták meg. Le a kalappal. Ahogy a honosítás előtt is. Nagyon jó volna nyomtatásban újságosnál beszerezni a Fantomokat. Bár akkor ti elveszítenétek a munkátokat. :) Nem is tudom, mit kívánjak :nemtudom:
dragstar77:
--- Idézet ---örülök, hogy tetszett... ügyeltem rá, hogy megmaradjon a szóvicc, és átjöjjön belőle Fantomunk "fahumora" ;D
--- Idézet vége ---
Ez tényleg átjött! :D
De végig egyoldalú beszélgetés volt! :)
A gyerek rendesen le volt fagyva... sztem el se hagyta azt az utcát.. :D
Spuri:
--- Idézetet írta: Micho - 2011. November 15., 22:32:21 ---az "Első év" alatt is sziporkázik az öreglány bőven, de nemsoká jön egy klasszikus, amiben igazán osztja majd kedvenc kísértetünket :cool:
--- Idézet vége ---
Na azt kíváncsian várom (mint ahogy bármilyen fantom sztorit kíváncsian várok) és remélem hamarosan jön az a klasszikus. :)
Micho:
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2011. November 15., 11:08:20 ---Gondolom ez nagyban köszönhető a rajongásodnak és Fantom ismeretednek is Micho!
--- Idézet vége ---
igen... ha már sok időt töltött az ember egy karakter sorozatának fordításával, már annyira megszokja a stílusát, hogy szinte magától jönnek a szövegek, nem is kell nagyon gondolkodni. vagyis tudom, hogy mit akar mondani és hogyan :cool:
az, hogy modernebb lett a Fantom, szerintem a legutóbbi napi és vasárnapi szériákból sugárzik át, ami egy ponton jó... de szerencsére vannak mellette skandináv (és némi klasszikus) kalandjaink, így megkapjuk a "régi" hősünket is, ami elengedhetetlen.
az "Első évről" mi a benyomásod eddig? :nezze:
--- Idézetet írta: Spuri - 2011. November 14., 10:59:12 ---Én a fenti szavazásnál a "más"-ra szavaztam. Kedvenc karakterem Lilly Palmer, mert nehogy már csak az átlagemberek szopjanak a szemét anyósokkal. :D
--- Idézet vége ---
az "Első év" alatt is sziporkázik az öreglány bőven, de nemsoká jön egy klasszikus, amiben igazán osztja majd kedvenc kísértetünket :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése