HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (176/568) > >>

kit:
Hans Lindahl hozza a formát! Egyébként úgy tudom, hogy ez a rész készült el leghamarabb, és csak évek múlva "írták hozzá" a többit. Egész pontosan 8 évvel később.

SithLord:
Üdv! Köszi az Első év 4.részét,Micho! :worship:
Tetszik,hogy ennyire változatosak a helyszínek az egyes részek között;dzsungel,kisváros.Ilyen külső és fizikai adotságokkal nem nehéz beépülni bármelyik bandába.Jó volt,ahogy a végén kiengedte a gőzt a főhősünk.A Diannára tett utalás itt még elhamarkodott,de ezt csak mi olvasók tudjuk. ;) A grafika tényleg gyönyörűségesen csodálatos.
Várom a következő fejezetet,az ERŐ legyen veled!!!

keildavid:
Bizony, a Fantom enciklopédiát elolvastam. Meg persze összegyűjtöttem sorrendbe, ahogy az oldal alján is látható a sorszáma. Ezt szerintem más Fantom olvasók is így csinálják.

Micho:

--- Idézetet írta: keildavid - 2011. November 17., 18:54:02 ---Feltűnt nekem, hogy Sid bácsi és Bessi néni "Kit" helyett "Kip"-nek szólították. Persze az kiderült a Fantom enciklopédiából, hogy tényleg előfordult ilyen is.
--- Idézet vége ---

szép észrevétel! és az is, hogy elolvastad az enciklopédiában a "Kit vagy Kip?" cikket  :D

--- Idézetet írta: keildavid - 2011. November 17., 18:54:02 ---De persze ez inkább a 21. Fantom korai kalandjáról szól. Vagyis ez a történet még a régi időben játszódik.

--- Idézet vége ---

bizony régen. érdekes, hogy nincs meghatározva, de talán a hatvanas években játszódhat a sztori. ha azt vesszük, hogy a 21. Fantom most úgy kb. 35-40 éves, akkor a készítőknek kb. a '80-as éveket kellett volna megcélozniuk, mint ifjúkort. persze mivel állandóan a 21. az aktuális Fantom, igazából sosem lehet a mi időnk szerint "aktuális" a múltja... max, ha időnként frissítenek rajta. így gondolom a Rock & Roll és a motoros banda feeling miatt lett megcélozva az a korszak, ha már úgyis mindegy.

keildavid:
Köszönöm a Fantom - Első év 4. fejezetét! :worship: :worship:
Amikor a történet listán olvastam, hogy "Johnny Hotwire" nem tudtam, hogy ki ő, de most már egyből kiderült. Bár a történetben érdekes módon nem a Fantom jelmezzel volt főszerepbe, hanem inkább civilbe. És persze kiderült, hogy a 21. Fantom unokaöccse micsoda bajba volt.
Tetszett ez a történet. Tényleg van benne korabeli rock & roll hangulat, mint a klasszikus filmekben.
És ahogy látom, még nem utoljára jelent meg ez a Johnny Hotwire név. Ezt is a történet listán láttam.
Feltűnt nekem, hogy Sid bácsi és Bessi néni "Kit" helyett "Kip"-nek szólították. Persze az kiderült a Fantom enciklopédiából, hogy tényleg előfordult ilyen is.
A vége, amikor Fantom mondta, hogy nem lesz közös jövő Diana-val, olyannak hangzott, mintha egy "Mi ltt volna, ha..." jellegű történet lenne.
De persze ez inkább a 21. Fantom korai kalandjáról szól. Vagyis ez a történet még a régi időben játszódik.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése