HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Jason Todd:
Teljes mértékben átjött.Nem olvastam ugyan az eredetit,de a fordítás szerintem nagyon jó.Bár már kicsit cool lett Fantom a régi Semic-es vonalhoz képest,mégis azért néha felfedezni,hogy ez a Fantom az a Fantom.Gondolom ez nagyban köszönhető a rajongásodnak és Fantom ismeretednek is Micho!
Bár nagyon sajnálom,hogy nyomtatásban már nincs nálunk,természetesen tudom,hogy nem is lehetne eltartani a címet,az a munka amit végeztek óriási űrt pótol,ebben biztosak lehettek. :worship:
Micho:
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2011. November 14., 16:55:30 ---Nagyon jó a most futó napi.Mennyire leoltja a kisgyereket Fantom! :)
"Véletlenül nem tudod a 911 telefonszámát?
--- Idézet vége ---
örülök, hogy tetszett... ügyeltem rá, hogy megmaradjon a szóvicc, és átjöjjön belőle Fantomunk "fahumora" ;D
Jason Todd:
Nagyon jó a most futó napi.Mennyire leoltja a kisgyereket Fantom! :)
"Véletlenül nem tudod a 911 telefonszámát?
Csak vicceltem!"
Hatalmas!Gondolom egy kis humorral oldják a történetet,ami egyébként óriási!
Megint csak köszönni tudom,hogy megajándékoztok minket Fantom sztorikkal!Folytassátok még sokáig!
Micho:
--- Idézetet írta: kit - 2011. November 13., 18:17:40 ---De Micho majd megmonfja 100%-ra! :cool:
--- Idézet vége ---
megmonfanám de neféz... :badteeth:
de akkor menjünk bele: én ezt a borítót így nem ismertem, de valami gyanús volt... mert ezt igen:
és a 20. szám címe véletlen pont az, ami a másik borítón szerepel (....the adventures of girl Phantom), és abban találtam egy ilyen panelt:
a többit mindenki rakja össze :cool:
ui.: frissült a fantomkronika.blogspot.com információs oldal, várjuk ott is a hozzászólást, akár regisztrálás nélkül is megy!
Spuri:
Én a fenti szavazásnál a "más"-ra szavaztam. Kedvenc karakterem Lilly Palmer, mert nehogy már csak az átlagemberek szopjanak a szemét anyósokkal. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése