HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Jason Todd:
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Június 04., 22:18:52 ---Akkor marad a Dzsungel király a közös nevező ;)
Albumból viszont jelenhett volna meg több is, szerintem ebben is egyetértés van.
--- Idézet vége ---
Na, most biztos totál hülyének fogsz tartani, de nekem az is bejött ( És igen, a Billy Zane-es film is bejött! ;D ). Nem a legjobb, az kétségtelen ( az a Gyilkos a cirkuszban ;) ) de nem menthetetlen. Korzan... oké, lehetne eredetibb, de ha végiglapozzuk a Fantom képregényeket, sok " lenyúlás " van benne a szépirodalomból, filmekből. De ezért jók. Nekem pont az említett Kikötői banditák az, amit nem tudok hova tenni.
Igen, az album. Nekem teljesen szétesett, annyit olvastam. Nemrég elővettem újra, sőt van egy hibás példányom is belőle, majdnem teljesen újszerű állapotban. ;D
A napokban pedig elkezdtem újra olvasni az elejéről a sorozatot.
Thanos:
A Fantom album nekem is megvan, még egy havertól kaptam annak idején (1997 körül, hetedikes voltam), cserébe egy Pókember számért (abban házasodik össze P.P. azzal a... vörös csajjal). Kétségtelenül jó üzlet volt. Azóta nagy becsben őrzöm.
Fantom kereszteslovag: még nem értem a végére, de nagyon érdekfeszítő és izgalmas. Eleve a történelmi szálak, helyszínek, hangulat miatt kedveltem mindig is a Fantomot (meg amiatt, hogy nem egy állandóan feltámadó, sebezhetetlen, kiismerhetetlen, de tévedhetetlen, emberfeletti erővel rendelkező szuperhős, mint a többi, hanem nagyon is emberi). Külön is érdekessé teszi a történetet, hogy a Fantomok eredete mennyire a régmúltban gyökerezik; kíváncsi lennék Falk, ha élne, mit szólna, hogy így tovább színesítik a Fantom legendát. :) Megjegyzem: szerintem igencsak jelentős kulturális értéke van!
kit:
Nem tudom, nekem valahogy mindig is sokkal jobban bejöttek a sima, hétköznapi számok.
--- Idézet ---Köszönöm a kereszteslovag 3. részét! Nekem nagyon tetszett! Lesz még folytatatása?
--- Idézet vége ---
Lesz, lesz, csak idő kérdése. Meglepő útvonalakat jár még be ez a történetszál.
Sepi:
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Június 04., 23:16:26 ---állítólag a Pókember albumok se nagyon hozták vissza az árukat, azért álltak le vele. pedig egy különszám valahogy mindig megdobogtatja az ember szívét ;)
--- Idézet vége ---
Állítólag a nagyobb méret okozta a veszteséget, hiszen az albumok mindig nagyobbak voltak a sima füzeteknél, valamint a papír minősége is jobb volt. Csakhogy ezek már akkor is többlet költségekkel járt, és állítólag ezeket nem hozták be az albumok.
dragstar77:
Sziasztok!
Köszönöm a kereszteslovag 3. részét! Nekem nagyon tetszett! Lesz még folytatatása?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése