HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
kit:
Nem tudom, nekem valahogy mindig is sokkal jobban bejöttek a sima, hétköznapi számok.
--- Idézet ---Köszönöm a kereszteslovag 3. részét! Nekem nagyon tetszett! Lesz még folytatatása?
--- Idézet vége ---
Lesz, lesz, csak idő kérdése. Meglepő útvonalakat jár még be ez a történetszál.
Sepi:
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Június 04., 23:16:26 ---állítólag a Pókember albumok se nagyon hozták vissza az árukat, azért álltak le vele. pedig egy különszám valahogy mindig megdobogtatja az ember szívét ;)
--- Idézet vége ---
Állítólag a nagyobb méret okozta a veszteséget, hiszen az albumok mindig nagyobbak voltak a sima füzeteknél, valamint a papír minősége is jobb volt. Csakhogy ezek már akkor is többlet költségekkel járt, és állítólag ezeket nem hozták be az albumok.
dragstar77:
Sziasztok!
Köszönöm a kereszteslovag 3. részét! Nekem nagyon tetszett! Lesz még folytatatása?
Micho:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 04., 22:42:11 --- így visszagondolva érdekes, hogy ennyire egy kiadott sorozat elején, 2 szám után albumot jelentettek meg.
--- Idézet vége ---
igen, gondolom ezt is a svédek nyomatták a hazai Semicnek, hogy "be fog jönni" :cool:
aztán ki tudja... állítólag a Pókember albumok se nagyon hozták vissza az árukat, azért álltak le vele. pedig egy különszám valahogy mindig megdobogtatja az ember szívét ;)
egyébként a svédek 1984-es karácsonyi albumának reprintje volt magyarul a Fantom albumunk, itt megnézhetitek, mikről maradtunk aztán le:
http://www.schapter.org/wiki/Fantomen_Christmas_Album
matrixhv:
Igen, az album... most néztem vissza, hogy a 3-ik szám hátulján már ott a reklámja, hogy kapható. Sajnáltam, hogy nem volt több album, és így visszagondolva érdekes, hogy ennyire egy kiadott sorozat elején, 2 szám után albumot jelentettek meg. Emlékszem, gyerekkoromban megvolt (szerintem valamilyen skandináv nyelven) puhafedelű album formájában a pókhálós sztori. Fekete-fehérben. Nagyon ismerős volt, amikor láttam magyarul. :-) Lehet még megvan valahol.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése