HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 04., 22:42:11 --- így visszagondolva érdekes, hogy ennyire egy kiadott sorozat elején, 2 szám után albumot jelentettek meg.
--- Idézet vége ---
igen, gondolom ezt is a svédek nyomatták a hazai Semicnek, hogy "be fog jönni" :cool:
aztán ki tudja... állítólag a Pókember albumok se nagyon hozták vissza az árukat, azért álltak le vele. pedig egy különszám valahogy mindig megdobogtatja az ember szívét ;)
egyébként a svédek 1984-es karácsonyi albumának reprintje volt magyarul a Fantom albumunk, itt megnézhetitek, mikről maradtunk aztán le:
http://www.schapter.org/wiki/Fantomen_Christmas_Album
matrixhv:
Igen, az album... most néztem vissza, hogy a 3-ik szám hátulján már ott a reklámja, hogy kapható. Sajnáltam, hogy nem volt több album, és így visszagondolva érdekes, hogy ennyire egy kiadott sorozat elején, 2 szám után albumot jelentettek meg. Emlékszem, gyerekkoromban megvolt (szerintem valamilyen skandináv nyelven) puhafedelű album formájában a pókhálós sztori. Fekete-fehérben. Nagyon ismerős volt, amikor láttam magyarul. :-) Lehet még megvan valahol.
Micho:
Akkor marad a Dzsungel király a közös nevező ;)
Albumból viszont jelenhett volna meg több is, szerintem ebben is egyetértés van.
Jason Todd:
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Június 03., 21:46:31 ---
--- Idézetet írta: Thanos - 2013. Június 03., 21:06:22 ---Ott még nem tart a frissítésetek, de... annyit elárulok, hogy abban a részben az aktuálisan előkeresett, és Fantom által éppen olvasott krónika utolsó lapját rejtélyes módon kitépték, ezért nem tudhatja meg a történet végét. :)
--- Idézet vége ---
ó, egy Falk rajongó :cool:
egyébként talán könnyebb dolgunk van, ha a legkevésbé jó történetet keressük: szerintem majdnem mindenki a Dzsungel Királyt mondaná a magyarul megjelentek közül, vagy a Rémálmokat... ezek helyett rengeteg jó sztori jöhetett volna.
--- Idézet vége ---
Hm... Nekem a Rémálmok tetszett. Nem érzem hogy gáz lenne az a történet...
Micho:
--- Idézetet írta: Thanos - 2013. Június 04., 00:10:01 --- ha nem gond, hogy nem pont az aktuális frissítésekkel haladok...
--- Idézet vége ---
nem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése