HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 06., 19:28:58 ---Bevallom, akkoriban eszembe sem jutott a Justice-Fagin hasonlóság, pedig Kockáson (és Hahotán) nőttem fel. :)
--- Idézet vége ---
nekem is azért, mert Justicének voltak hasonló sztorijai, hogy utcagyerekeket mentett meg a betondzsungel veszélyeitől ;)
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 06., 18:47:21 ---
Komolytalannak? És az egyszarvúak? :hehe:
--- Idézet vége ---
az egyszarvú egy mutáns ló, semmi különös... mellesleg a Góliátban már akkoriban találkoztam vele, így számomra teljesen evidens volt a létezése :hehe:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 06., 10:33:00 ---
Picit szívfájdító volt, hogy láttam készül egy kalózos sorozat, és nem Fantom - jó is lenne:
--- Idézet vége ---
na, ez elég hangulatosnak ígérkezik, igazán hiánypótló sorozat lesz.
matrixhv:
Bevallom, akkoriban eszembe sem jutott a Justice-Fagin hasonlóság, pedig Kockáson (és Hahotán) nőttem fel. :)
Jason Todd:
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Június 06., 01:00:17 ---
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 05., 17:17:19 ---Akkor, hogy a csudába, hogy nem tetszik a Rémálmok???? ;D
--- Idézet vége ---
Stupormant már akkor sem lehetett lenyomni a torkomon, komolytalannak éreztem valahogy.
a Fekete Faginnál meg Dr. Justicés (így, ahogy írom) feelingem támadt ;D
--- Idézet vége ---
Komolytalannak? És az egyszarvúak? :hehe:
Érdekes, nekem is. :D Annak idején pedig szerintem nem volt ember Magyarországon, aki nem Doktor Justicének hívta volna. ;)
Az a történet az, ami a Twist Oliver nyúlása. ;)
matrixhv:
--- Idézet ---biztos nem láttad még a az 1943-as, Tom Tyler féle sorozatot :hehe:
--- Idézet vége ---
Valóban nem láttam, köszönöm a linket. A Hegylakó szint megfelelő lenne.
Picit szívfájdító volt, hogy láttam készül egy kalózos sorozat, és nem Fantom - jó is lenne:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0VPrWOHX9kQ#!
Elbírnám képzelni vegyesen a krónikás, és mai részeket. :-)
Micho:
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 05., 17:17:19 ---Akkor, hogy a csudába, hogy nem tetszik a Rémálmok???? ;D
--- Idézet vége ---
Stupormant már akkor sem lehetett lenyomni a torkomon, komolytalannak éreztem valahogy.
a Fekete Faginnál meg Dr. Justicés (így, ahogy írom) feelingem támadt ;D
Thanos: te nem az ex-Kang vagy egyébként? ;)
--- Idézetet írta: kit - 2013. Június 05., 19:48:30 ---Ez még ugyan odébb van, de íme egy kis előzetes:
--- Idézet vége ---
csak ne lenne olyan messze :cool:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 05., 23:01:14 ---Nekem nem jött be sem a Billy Zanes, sem a sorozatnak szánt 2009-es változat. A Phantom 2040-es rajzfilmbe (Youtube-on fent vannak az epizódjai) is belenéztem, de egy részt sem tudtam végignézni.
--- Idézet vége ---
biztos nem láttad még a az 1943-as, Tom Tyler féle sorozatot :hehe:
egyébként én is csak képregényben tudom élvezni a Fantomot, pedig iszonyat jó sorozatot lehetne rendezni belőle. rengeteg visszatekintős (krónikás) betéttel, kb. olyan szinten lenne, mint a Hegylakó.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése