HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (96/568) > >>

matrixhv:

--- Idézet ---biztos nem láttad még a az 1943-as, Tom Tyler féle sorozatot  :hehe:
--- Idézet vége ---
Valóban nem láttam, köszönöm a linket. A Hegylakó szint megfelelő lenne.

Picit szívfájdító volt, hogy láttam készül egy kalózos sorozat, és nem Fantom - jó is lenne:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0VPrWOHX9kQ#!
Elbírnám képzelni vegyesen a krónikás, és mai részeket. :-)

Micho:

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 05., 17:17:19 ---Akkor, hogy a csudába, hogy nem tetszik a Rémálmok????  ;D
--- Idézet vége ---

Stupormant már akkor sem lehetett lenyomni a torkomon, komolytalannak éreztem valahogy.
a Fekete Faginnál meg Dr. Justicés (így, ahogy írom) feelingem támadt  ;D

Thanos: te nem az ex-Kang vagy egyébként?  ;)

--- Idézetet írta: kit - 2013. Június 05., 19:48:30 ---Ez még ugyan odébb van, de íme egy kis előzetes:

--- Idézet vége ---

csak ne lenne olyan messze  :cool:

--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 05., 23:01:14 ---Nekem nem jött be sem a Billy Zanes, sem a sorozatnak szánt 2009-es változat. A Phantom 2040-es rajzfilmbe (Youtube-on fent vannak az epizódjai) is belenéztem, de egy részt sem tudtam végignézni.
--- Idézet vége ---

biztos nem láttad még a az 1943-as, Tom Tyler féle sorozatot  :hehe:

egyébként én is csak képregényben tudom élvezni a Fantomot, pedig iszonyat jó sorozatot lehetne rendezni belőle. rengeteg visszatekintős (krónikás) betéttel, kb. olyan szinten lenne, mint a Hegylakó.

matrixhv:
Nekem nem jött be sem a Billy Zanes, sem a sorozatnak szánt 2009-es változat. A Phantom 2040-es rajzfilmbe (Youtube-on fent vannak az epizódjai) is belenéztem, de egy részt sem tudtam végignézni. Úgy néz ki ez a karakter számomra megmarad a képregény formátumban. :-) Ami nem baj. De néha úgy érzem, a Fantom is megérdemelne egy kornak megfelelő mozgóképes (akár sorozat, akár film) adaptációt.

kit:
Ez még ugyan odébb van, de íme egy kis előzetes:

Jason Todd:

--- Idézetet írta: Micho - 2013. Június 04., 23:16:26 --- állítólag a Pókember albumok se nagyon hozták vissza az árukat, azért álltak le vele. pedig egy különszám valahogy mindig megdobogtatja az ember szívét ;)

egyébként a svédek 1984-es karácsonyi albumának reprintje volt magyarul a Fantom albumunk, itt megnézhetitek, mikről maradtunk aztán le:

--- Idézet vége ---

Akkor, hogy a csudába, hogy nem tetszik a Rémálmok????  ;D
Nekem pont az a momentum a legjobb benne, hogy ott matatnak a képregényboltban, ezért élveztem annyira annak idején. Akkor még elképzelhetetlen volt számomra, hogy egyszer eljutok egy ilyen boltba. Aztán mikor először ott voltam, úgy álltam az első polc előtt, mint Randall a Mega videotékában.  :hehe:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése