HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (95/568) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 06., 20:14:21 --- Aztán kiderül, hogy mi még Fantom kiadónagyhatalom vagyunk a körülöttünk lévő országokhoz képest.

--- Idézet vége ---

bizony, nincs szégyenkeznivalónk  ;D
azért érdekes látni, mennyi helyre eljutott a Fantom... még a Fidzsi-szigeteken is kiadták, de vajon kinek ;D

http://www.schapter.org/wiki/Bera-Na-Liva

Jason Todd:

--- Idézetet írta: Micho - 2013. Június 06., 19:48:30 ---

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 06., 18:47:21 ---
Komolytalannak? És az egyszarvúak?  :hehe:

--- Idézet vége ---

az egyszarvú egy mutáns ló, semmi különös... mellesleg a Góliátban már akkoriban találkoztam vele, így számomra teljesen evidens volt a létezése  :hehe:

--- Idézet vége ---

Oh, tényleg. A Góliát lexikális lyukfoltozgatásairól mindig megfeledkezem.  :hehe:
Azért az kiábrándító, hogy ebben a régióban nem nagyon volt kapós a Fantom. Azt hittem a mi 24 számunk 1 albummal kevés. Aztán kiderül, hogy mi még Fantom kiadónagyhatalom vagyunk a körülöttünk lévő országokhoz képest.

Micho:

--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 06., 19:28:58 ---Bevallom, akkoriban eszembe sem jutott a Justice-Fagin hasonlóság, pedig Kockáson (és Hahotán) nőttem fel.  :)

--- Idézet vége ---

nekem is azért, mert Justicének voltak hasonló sztorijai, hogy utcagyerekeket mentett meg a betondzsungel veszélyeitől ;)

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 06., 18:47:21 ---

--- Idézet vége ---

az egyszarvú egy mutáns ló, semmi különös... mellesleg a Góliátban már akkoriban találkoztam vele, így számomra teljesen evidens volt a létezése  :hehe:

--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 06., 10:33:00 ---
Picit szívfájdító volt, hogy láttam készül egy kalózos sorozat, és nem Fantom - jó is lenne:

--- Idézet vége ---

na, ez elég hangulatosnak ígérkezik, igazán hiánypótló sorozat lesz.

matrixhv:
Bevallom, akkoriban eszembe sem jutott a Justice-Fagin hasonlóság, pedig Kockáson (és Hahotán) nőttem fel.  :)

Jason Todd:

--- Idézetet írta: Micho - 2013. Június 06., 01:00:17 ---
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 05., 17:17:19 ---Akkor, hogy a csudába, hogy nem tetszik a Rémálmok????  ;D
--- Idézet vége ---

Stupormant már akkor sem lehetett lenyomni a torkomon, komolytalannak éreztem valahogy.
a Fekete Faginnál meg Dr. Justicés (így, ahogy írom) feelingem támadt  ;D

--- Idézet vége ---

Érdekes, nekem is.  :D Annak idején pedig szerintem nem volt ember Magyarországon, aki nem Doktor Justicének hívta volna.  ;)
Az a történet az, ami a Twist Oliver nyúlása.  ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése