HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 06., 20:14:21 --- Aztán kiderül, hogy mi még Fantom kiadónagyhatalom vagyunk a körülöttünk lévő országokhoz képest.
--- Idézet vége ---
bizony, nincs szégyenkeznivalónk ;D
azért érdekes látni, mennyi helyre eljutott a Fantom... még a Fidzsi-szigeteken is kiadták, de vajon kinek ;D
http://www.schapter.org/wiki/Bera-Na-Liva
Jason Todd:
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Június 06., 19:48:30 ---
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 06., 18:47:21 ---
Komolytalannak? És az egyszarvúak? :hehe:
--- Idézet vége ---
az egyszarvú egy mutáns ló, semmi különös... mellesleg a Góliátban már akkoriban találkoztam vele, így számomra teljesen evidens volt a létezése :hehe:
--- Idézet vége ---
Oh, tényleg. A Góliát lexikális lyukfoltozgatásairól mindig megfeledkezem. :hehe:
Azért az kiábrándító, hogy ebben a régióban nem nagyon volt kapós a Fantom. Azt hittem a mi 24 számunk 1 albummal kevés. Aztán kiderül, hogy mi még Fantom kiadónagyhatalom vagyunk a körülöttünk lévő országokhoz képest.
Micho:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 06., 19:28:58 ---Bevallom, akkoriban eszembe sem jutott a Justice-Fagin hasonlóság, pedig Kockáson (és Hahotán) nőttem fel. :)
--- Idézet vége ---
nekem is azért, mert Justicének voltak hasonló sztorijai, hogy utcagyerekeket mentett meg a betondzsungel veszélyeitől ;)
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 06., 18:47:21 ---
--- Idézet vége ---
az egyszarvú egy mutáns ló, semmi különös... mellesleg a Góliátban már akkoriban találkoztam vele, így számomra teljesen evidens volt a létezése :hehe:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 06., 10:33:00 ---
Picit szívfájdító volt, hogy láttam készül egy kalózos sorozat, és nem Fantom - jó is lenne:
--- Idézet vége ---
na, ez elég hangulatosnak ígérkezik, igazán hiánypótló sorozat lesz.
matrixhv:
Bevallom, akkoriban eszembe sem jutott a Justice-Fagin hasonlóság, pedig Kockáson (és Hahotán) nőttem fel. :)
Jason Todd:
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Június 06., 01:00:17 ---
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 05., 17:17:19 ---Akkor, hogy a csudába, hogy nem tetszik a Rémálmok???? ;D
--- Idézet vége ---
Stupormant már akkor sem lehetett lenyomni a torkomon, komolytalannak éreztem valahogy.
a Fekete Faginnál meg Dr. Justicés (így, ahogy írom) feelingem támadt ;D
--- Idézet vége ---
Érdekes, nekem is. :D Annak idején pedig szerintem nem volt ember Magyarországon, aki nem Doktor Justicének hívta volna. ;)
Az a történet az, ami a Twist Oliver nyúlása. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése