HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
matrixhv:
Úgy gondoltam, hogy a letöltési statisztikák és a fórum mellé jól jön a csillagozós módszer.
Mert attól hogy valaki letölt valamit, nem biztos, hogy azonnal el is olvassa.
Sokan nem használnak fórumot, és úgy gondoltam ezért jött a csillagos módszer, amihez nem kell regisztrálni, írni, csak kattintani párat. Így megtudjátok Ti is, mi tetszik mi nem.
Igen, elhiszem, hogy a módszer egyszerűsége magában hordozza az általatok említett veszélyeket.
Gyakrolatilag arra gondoltam, mit Ti, csak az előzőnél nem fejtettem ki. :)
Jason Todd:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Szeptember 26., 21:07:21 ---
--- Idézet ---Én is szinte mindig csak ezt a fórumot olvastam, annak ellenére, hogy a többi képregényt is szeretem. Mostanában már átnézem máshova is, de én is ezt a fórumot olvasom a legtöbbet.
--- Idézet vége ---
Mostanában olvasok valamivel több képregényt, mint az elmúlt években. Amint végzek valamivel, megköszönöm az adott fórumban.
Jó ötlet az a csillagozós módszer, de én ilyen őskövület vagyok, pár köszönő szó, ami számomra személyesebb. Elemezni nem szoktam. Megírom ha tetszik valami, és azt is, ha valami nem nagyon jön át.
--- Idézet vége ---
Jól is esik, és tényleg tudja az ember, mi az amivel érdemes foglalkozni, és melyik vonulatot hagyjuk inkább pihenni. De ahogy tg is mondta a csillagozás sokszor becsapós. Sztorira biztos, hogy nyomtam már többet én is. Kár, hogy nem írja ki a rendszer, ha már szavaztál, de gondolom az plusz munka lenne.
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Szeptember 26., 21:14:35 ---
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Szeptember 26., 20:38:32 ---
Ugye, hogy jó volt a sztori azért? Nem egy szokványos történet, de szórakoztató volt szerintem.
--- Idézet vége ---
még ha nem is egészen a vámpír vonulat, de maga a titok, hogy valami "lappang a Halálfejes barlangban"... az nekem is nagyon tetszett benne. ki tudja, Fantomék előtt ki vagy kik használták a barlangot, és mire. most egy egészen Lost-os, rejtélyes sztori sejlik fel előttem... kár, hogy valószínű ezt nem aknázzák ki ;)
--- Idézet vége ---
Nekem is ez tetszett meg az elején, hogy a bandárok érzik van ott valami, de nem tudják mi az. Misztikus volt. Maga Vladius nem is szerepel olyan sokat, és nem is olyan rosszindulatú. Mondhatni nem nagyon lett kibontva a karakter. Többször olyan érzésem volt, hogy Fantom ezt az egészet csak álmodja, mint ahogy a Hajóroncs....-ban is hitte. De mikor Vladius kinyögi, hogy száz évvel ezelőtt már csatáztak, na akkor kicsit libabőrös lettem! :)
Micho:
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Szeptember 26., 20:38:32 ---
Ugye, hogy jó volt a sztori azért? Nem egy szokványos történet, de szórakoztató volt szerintem.
--- Idézet vége ---
még ha nem is egészen a vámpír vonulat, de maga a titok, hogy valami "lappang a Halálfejes barlangban"... az nekem is nagyon tetszett benne. ki tudja, Fantomék előtt ki vagy kik használták a barlangot, és mire. most egy egészen Lost-os, rejtélyes sztori sejlik fel előttem... kár, hogy valószínű ezt nem aknázzák ki ;)
talgaby:
Csillagozás inkább abban segít, hogy milyen jellegű sztorikat szeretnek inkább az olvasók.vagyis segítene, ha nem tolna mindenki reflexből 4×5-öt mindenre. :)
matrixhv:
--- Idézet ---Én is szinte mindig csak ezt a fórumot olvastam, annak ellenére, hogy a többi képregényt is szeretem. Mostanában már átnézem máshova is, de én is ezt a fórumot olvasom a legtöbbet.
--- Idézet vége ---
Mostanában olvasok valamivel több képregényt, mint az elmúlt években. Amint végzek valamivel, megköszönöm az adott fórumban.
Jó ötlet az a csillagozós módszer, de én ilyen őskövület vagyok, pár köszönő szó, ami számomra személyesebb. Elemezni nem szoktam. Megírom ha tetszik valami, és azt is, ha valami nem nagyon jön át.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése