HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Jason Todd:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Szeptember 26., 21:46:30 ---Úgy gondoltam, hogy a letöltési statisztikák és a fórum mellé jól jön a csillagozós módszer.
Mert attól hogy valaki letölt valamit, nem biztos, hogy azonnal el is olvassa.
Sokan nem használnak fórumot, és úgy gondoltam ezért jött a csillagos módszer, amihez nem kell regisztrálni, írni, csak kattintani párat. Így megtudjátok Ti is, mi tetszik mi nem.
Igen, elhiszem, hogy a módszer egyszerűsége magában hordozza az általatok említett veszélyeket.
Gyakrolatilag arra gondoltam, mit Ti, csak az előzőnél nem fejtettem ki. :)
--- Idézet vége ---
Igen, így igaz. Én is nagyon ritkán fórumoztam, és még mindig van olyan sztori, amit nem olvastam el, bár majdnem azonnal letöltöttem mindent. Az is világos, hogy sokan vannak akik az ismeretlenségbe burkolózva követik a történeteket rendszeresen, csak nem akarnak hozzászólni, vagy az idejük nem engedi.
Micho:
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Szeptember 26., 21:37:42 ---Nekem is ez tetszett meg az elején, Maga Vladius nem is szerepel olyan sokat, és nem is olyan rosszindulatú.
--- Idézet vége ---
csak nekem tűnt fel, hogy Vladius=Vlad=Vlad Dracul=Drakula? :cool:
a történetek megoszlásához kapcsolatban: az a jó, ha mindig változatos sztorik jönnek, így mi se unjuk meg, és ti se ;)
szerencsére alapból két fajta mindig van, 21. Fantom vs. Krónikás Fantom, de mindegyiknek van további leágazása is (varázslós, misztikus, történelmi személyes, kalózos, stb). hm... talán ezért szeretem ezt a figurát ;)
talgaby:
A három együtt lenne ideális, de jelenleg inkább a letöltés az, ami tényleg mutat valami változatosságot. A Fantomnál amúgy szvsz külön hasznos lenne a csillagozás megoszlása, mert eléggé vegyesen válogatják a srácok a sztorikat.
matrixhv:
Úgy gondoltam, hogy a letöltési statisztikák és a fórum mellé jól jön a csillagozós módszer.
Mert attól hogy valaki letölt valamit, nem biztos, hogy azonnal el is olvassa.
Sokan nem használnak fórumot, és úgy gondoltam ezért jött a csillagos módszer, amihez nem kell regisztrálni, írni, csak kattintani párat. Így megtudjátok Ti is, mi tetszik mi nem.
Igen, elhiszem, hogy a módszer egyszerűsége magában hordozza az általatok említett veszélyeket.
Gyakrolatilag arra gondoltam, mit Ti, csak az előzőnél nem fejtettem ki. :)
Jason Todd:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Szeptember 26., 21:07:21 ---
--- Idézet ---Én is szinte mindig csak ezt a fórumot olvastam, annak ellenére, hogy a többi képregényt is szeretem. Mostanában már átnézem máshova is, de én is ezt a fórumot olvasom a legtöbbet.
--- Idézet vége ---
Mostanában olvasok valamivel több képregényt, mint az elmúlt években. Amint végzek valamivel, megköszönöm az adott fórumban.
Jó ötlet az a csillagozós módszer, de én ilyen őskövület vagyok, pár köszönő szó, ami számomra személyesebb. Elemezni nem szoktam. Megírom ha tetszik valami, és azt is, ha valami nem nagyon jön át.
--- Idézet vége ---
Jól is esik, és tényleg tudja az ember, mi az amivel érdemes foglalkozni, és melyik vonulatot hagyjuk inkább pihenni. De ahogy tg is mondta a csillagozás sokszor becsapós. Sztorira biztos, hogy nyomtam már többet én is. Kár, hogy nem írja ki a rendszer, ha már szavaztál, de gondolom az plusz munka lenne.
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Szeptember 26., 21:14:35 ---
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Szeptember 26., 20:38:32 ---
Ugye, hogy jó volt a sztori azért? Nem egy szokványos történet, de szórakoztató volt szerintem.
--- Idézet vége ---
még ha nem is egészen a vámpír vonulat, de maga a titok, hogy valami "lappang a Halálfejes barlangban"... az nekem is nagyon tetszett benne. ki tudja, Fantomék előtt ki vagy kik használták a barlangot, és mire. most egy egészen Lost-os, rejtélyes sztori sejlik fel előttem... kár, hogy valószínű ezt nem aknázzák ki ;)
--- Idézet vége ---
Nekem is ez tetszett meg az elején, hogy a bandárok érzik van ott valami, de nem tudják mi az. Misztikus volt. Maga Vladius nem is szerepel olyan sokat, és nem is olyan rosszindulatú. Mondhatni nem nagyon lett kibontva a karakter. Többször olyan érzésem volt, hogy Fantom ezt az egészet csak álmodja, mint ahogy a Hajóroncs....-ban is hitte. De mikor Vladius kinyögi, hogy száz évvel ezelőtt már csatáztak, na akkor kicsit libabőrös lettem! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése