HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Jason Todd:
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Szeptember 26., 21:51:22 ---
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Szeptember 26., 21:37:42 ---Nekem is ez tetszett meg az elején, Maga Vladius nem is szerepel olyan sokat, és nem is olyan rosszindulatú.
--- Idézet vége ---
csak nekem tűnt fel, hogy Vladius=Vlad=Vlad Dracul=Drakula? :cool:
--- Idézet vége ---
Nem. :badteeth: Szerintem ez egy nem is annyira burkolt utalás. :lol: Szeretnek a nevével játszani a vámpíros történetekben.
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Szeptember 26., 21:51:22 ---a történetek megoszlásához kapcsolatban: az a jó, ha mindig változatos sztorik jönnek, így mi se unjuk meg, és ti se ;)
szerencsére alapból két fajta mindig van, 21. Fantom vs. Krónikás Fantom, de mindegyiknek van további leágazása is (varázslós, misztikus, történelmi személyes, kalózos, stb). hm... talán ezért szeretem ezt a figurát ;)
--- Idézet vége ---
Igen, én is így látom, és azt hiszem én is ezért szeretem a karaktert. Meg a már korábban említett erkölcsi értékei miatt. :)
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Szeptember 26., 21:58:03 ---
--- Idézet ---A három együtt lenne ideális, de jelenleg inkább a letöltés az, ami tényleg mutat valami változatosságot. A Fantomnál amúgy szvsz külön hasznos lenne a csillagozás megoszlása, mert eléggé vegyesen válogatják a srácok a sztorikat.
--- Idézet vége ---
Fantomnál meg én nyomnék szinte mindíg max. csillagokat. Én direkt szeretem a változatos sztorikat (Krónikás, 21-ik Fantom, őserdő, város, stb.), mert úgy gondolom ezzel és a 400 évnyi generációval sokmindent el lehet mesélni.
Kicsit olyan számomra, mintha egy időutazós sorozat lenne. Amit korábban is írtam, a Fantomok eléggé hasonlítanak külsőleg, jellemben is egymásra. A környezetük, a többi szereplő változik. Ok, ezt most így kicsit leegyszerűsítettem, és kisarkítottam. De gondolom értitek, mire gondolok.
Közben látom, Micho is hasonlót írt, amíg én írtam. Nem törlöm ki, ha már kiötöltem. :)
--- Idézet vége ---
Teljesen! ;)
Bár mondhatni nem lineáris a történetvezetés, mégis egy egybefüggő világ a Fantom univerzum.
matrixhv:
--- Idézet ---A három együtt lenne ideális, de jelenleg inkább a letöltés az, ami tényleg mutat valami változatosságot. A Fantomnál amúgy szvsz külön hasznos lenne a csillagozás megoszlása, mert eléggé vegyesen válogatják a srácok a sztorikat.
--- Idézet vége ---
Fantomnál meg én nyomnék szinte mindíg max. csillagokat. Én direkt szeretem a változatos sztorikat (Krónikás, 21-ik Fantom, őserdő, város, stb.), mert úgy gondolom ezzel és a 400 évnyi generációval sokmindent el lehet mesélni.
Kicsit olyan számomra, mintha egy időutazós sorozat lenne. Amit korábban is írtam, a Fantomok eléggé hasonlítanak külsőleg, jellemben is egymásra. A környezetük, a többi szereplő változik. Ok, ezt most így kicsit leegyszerűsítettem, és kisarkítottam. De gondolom értitek, mire gondolok.
Közben látom, Micho is hasonlót írt, amíg én írtam. Nem törlöm ki, ha már kiötöltem. :)
Jason Todd:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Szeptember 26., 21:46:30 ---Úgy gondoltam, hogy a letöltési statisztikák és a fórum mellé jól jön a csillagozós módszer.
Mert attól hogy valaki letölt valamit, nem biztos, hogy azonnal el is olvassa.
Sokan nem használnak fórumot, és úgy gondoltam ezért jött a csillagos módszer, amihez nem kell regisztrálni, írni, csak kattintani párat. Így megtudjátok Ti is, mi tetszik mi nem.
Igen, elhiszem, hogy a módszer egyszerűsége magában hordozza az általatok említett veszélyeket.
Gyakrolatilag arra gondoltam, mit Ti, csak az előzőnél nem fejtettem ki. :)
--- Idézet vége ---
Igen, így igaz. Én is nagyon ritkán fórumoztam, és még mindig van olyan sztori, amit nem olvastam el, bár majdnem azonnal letöltöttem mindent. Az is világos, hogy sokan vannak akik az ismeretlenségbe burkolózva követik a történeteket rendszeresen, csak nem akarnak hozzászólni, vagy az idejük nem engedi.
Micho:
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Szeptember 26., 21:37:42 ---Nekem is ez tetszett meg az elején, Maga Vladius nem is szerepel olyan sokat, és nem is olyan rosszindulatú.
--- Idézet vége ---
csak nekem tűnt fel, hogy Vladius=Vlad=Vlad Dracul=Drakula? :cool:
a történetek megoszlásához kapcsolatban: az a jó, ha mindig változatos sztorik jönnek, így mi se unjuk meg, és ti se ;)
szerencsére alapból két fajta mindig van, 21. Fantom vs. Krónikás Fantom, de mindegyiknek van további leágazása is (varázslós, misztikus, történelmi személyes, kalózos, stb). hm... talán ezért szeretem ezt a figurát ;)
talgaby:
A három együtt lenne ideális, de jelenleg inkább a letöltés az, ami tényleg mutat valami változatosságot. A Fantomnál amúgy szvsz külön hasznos lenne a csillagozás megoszlása, mert eléggé vegyesen válogatják a srácok a sztorikat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése