HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Szeptember 26., 20:38:32 ---
Ugye, hogy jó volt a sztori azért? Nem egy szokványos történet, de szórakoztató volt szerintem.
--- Idézet vége ---
még ha nem is egészen a vámpír vonulat, de maga a titok, hogy valami "lappang a Halálfejes barlangban"... az nekem is nagyon tetszett benne. ki tudja, Fantomék előtt ki vagy kik használták a barlangot, és mire. most egy egészen Lost-os, rejtélyes sztori sejlik fel előttem... kár, hogy valószínű ezt nem aknázzák ki ;)
talgaby:
Csillagozás inkább abban segít, hogy milyen jellegű sztorikat szeretnek inkább az olvasók.vagyis segítene, ha nem tolna mindenki reflexből 4×5-öt mindenre. :)
matrixhv:
--- Idézet ---Én is szinte mindig csak ezt a fórumot olvastam, annak ellenére, hogy a többi képregényt is szeretem. Mostanában már átnézem máshova is, de én is ezt a fórumot olvasom a legtöbbet.
--- Idézet vége ---
Mostanában olvasok valamivel több képregényt, mint az elmúlt években. Amint végzek valamivel, megköszönöm az adott fórumban.
Jó ötlet az a csillagozós módszer, de én ilyen őskövület vagyok, pár köszönő szó, ami számomra személyesebb. Elemezni nem szoktam. Megírom ha tetszik valami, és azt is, ha valami nem nagyon jön át.
Jason Todd:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Szeptember 26., 20:56:05 ---
--- Idézet ---Ugye, hogy jó volt a sztori azért? Nem egy szokványos történet, de szórakoztató volt szerintem.
--- Idézet vége ---
Igen... úgy rémlik már írtam, hogy szeretem a nem szokványos történeket is. Amiben van misztikum, vagy történelmi személy, vagy olyan valami ami több Fantomra is hatással van. Utána pedig jól esik a varázslós-kavarásos dolog... Jól válogatjátok a sztorikat, szeretem a Fantom-szekciót. Ide írok a legtöbbet.
--- Idézet vége ---
Köszi szépen! :worship: Szerintem lesz kedvedre való bőven az elkövetkező időkben! ;D
Én is szinte mindig csak ezt a fórumot olvastam, annak ellenére, hogy a többi képregényt is szeretem. Mostanában már átnézem máshova is, de én is ezt a fórumot olvasom a legtöbbet.
matrixhv:
--- Idézet ---Ugye, hogy jó volt a sztori azért? Nem egy szokványos történet, de szórakoztató volt szerintem.
--- Idézet vége ---
Igen... úgy rémlik már írtam, hogy szeretem a nem szokványos történeket is. Amiben van misztikum, vagy történelmi személy, vagy olyan valami ami több Fantomra is hatással van. Utána pedig jól esik a varázslós-kavarásos dolog... Jól válogatjátok a sztorikat, szeretem a Fantom-szekciót. Ide írok a legtöbbet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése