HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (564/569) > >>

Pedro:
Irjon legyszi valaki a Fantom kiadokrol. Ki adott ki mit? Ezek hogy viszonyulnak egymashoz? A magyar kiadasok hova tartoznak? Ilyesmiket.

Nekem tok nagy kaosz az egesz.  

Akar dokumentacioban is lehet kesobb, tudok varni...

Nitro:

--- Idézet ---Ja, az író pedig Ben Raab, aki pl. egy rakat Marvel képregényt írt, legtöbbet X-Ment, és eléggé felküzdötte magát a kedvenceim közé a Fantomjával
--- Idézet vége ---
Ugye.  

Micho:

--- Idézet ---Marvel 2/3

Borító. Nem rossz, de nem olyan "erős", mint az elsőé volt.
--- Idézet vége ---
az tényleg sokkal vagányabb volt  

--- Idézet ---nekem mindig is furcsa lesz, ha Fantom képregényt színesben olvashatok
--- Idézet vége ---

nekem is, ezért "színtelenítettem" a kolosszusos sztorit, meg a szellem aki kétszer halt meg-et.  
Különben Skandináviában, ahol ezeket a kalandokat írták, tudomásom szerint 1991-től színesben nyomtatják a Fantomot, az ausztrálok viszont maradtak a fekete/fehérnél, ami sokkal hangulatosabb, jobban megy a figurához.  

Nekem a Marvel 2/3-ban az apa/fiú "társalgás" jött be a legjobban, meg az a spirituális szertartás a tóban, stb... ezt így eddig nem láthattuk semelyik történetben, de nagyon ott volt

--- Idézet ---BEírás. Jó lett, olvasható, kerek mondatokkal. Különösebb magyartalanságot nem vettem észre
--- Idézet vége ---

Joruto nevében is köszönöm   ugyanis ő saját bevallása szerint nem az a fórumozós fajta, pedig mekkora Fantom fan    ha rá tudnám venni, hogy írjon ide, akkor már tök jó lel tudnánk cseverészni a témáról,vagy alapíthatunk  egy (4) F-klubot    

--- Idézet ---Némá, én meg aszittem, hogy minden Fantom fekete-fehér 
--- Idézet vége ---

nini nitro itt?  
akkor neked már biztos be fognak jönni a Moonstone kiadványok, mert szép színesek, és jók a sztorik, meg a rajzok. ööö... a rajzról: hát egy évvel ezelőtt ilyet nem mondtam volna, hogy jó a rajza    de azóta változott a véleményem, mert ezek a Moonstone Kiadó féle sztorik más hangulatot árasztanak, mint amiket eddig ismertünk... és utólag be kellett valljam, hogy a rajz igenis illik ehhez az "aktuális" Fantomhoz, és a színek is elengedhetetleenk itt. Ja, az író pedig Ben Raab, aki pl. egy rakat Marvel képregényt írt, legtöbbet X-Ment, és eléggé felküzdötte magát a kedvenceim közé a Fantomjával

Nitro:
Jujdejó!    
Azt nem ígérem, hogy rögtön el is olvasom, mert még van lemaradásom, de el fogom.  

Dórika:

--- Idézet ---Így színesben tetszik, de amúgy nem. Lesznek még színes Fantom történetek honosítva?
--- Idézet vége ---

Nos, ezennel üdvözlünk a Fantom Rajongók sorában  
IGEN!!!!
Lesznek még színes Fantomok, sőőőőőőt
Csak figyelj, és várj (már nem kell sokáig). A Fantom letöltő oldalán a "Moonstone kiadó aktuális kalandok!" csoportba kerülő képregények mind színesek lesznek. Ott most még csak a beharangozó borítók vannak... de mint említettem hamarosan jön!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése