HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (564/568) > >>

Nitro:
Jujdejó!    
Azt nem ígérem, hogy rögtön el is olvasom, mert még van lemaradásom, de el fogom.  

Dórika:

--- Idézet ---Így színesben tetszik, de amúgy nem. Lesznek még színes Fantom történetek honosítva?
--- Idézet vége ---

Nos, ezennel üdvözlünk a Fantom Rajongók sorában  
IGEN!!!!
Lesznek még színes Fantomok, sőőőőőőt
Csak figyelj, és várj (már nem kell sokáig). A Fantom letöltő oldalán a "Moonstone kiadó aktuális kalandok!" csoportba kerülő képregények mind színesek lesznek. Ott most még csak a beharangozó borítók vannak... de mint említettem hamarosan jön!

Nitro:
Némá, én meg aszittem, hogy minden Fantom fekete-fehér.  
Így színesben tetszik, de amúgy nem. Lesznek még színes Fantom történetek honosítva?  

regnar:
Marvel 2/3

Borító. Nem rossz, de nem olyan "erős", mint az elsőé volt. Kicsit billen az egész jobbra, hiába próbálja a rajzoló a machetével ellensúlyozni. A feliratok viszont rendben vannak, jól sikerültek.

Képregény. Nos erre nem lehet panasz, a karakterek szépen megrajzoltak, kidolgozottak a hátterek is. Az már csak az én nyomorom, hogy nekem mindig is furcsa lesz, ha Fantom képregényt színesben olvashatok. Bár ez a képregény, mint ahogy története is egyfajta generációváltást akart elérni, kicsit felturbózni a dolgokat, de nekem, azt hiszem marad a régi. Természetesen ez nem von le magából a képregényből semmit, ez csak személyes vélemény, szóval a képregény nagyon szépen rajzolt, jók a színek, a  karakterek ténylegesen karakteresek

Történet. Szépen halad előre (meg visszafele  ), megvan benne a kellő akció, és drámaiság is. Nekem egy kicsit ez a high-tech Fantom kicsit szokatlan, inkább Megtorlóra emlékeztet már.

BEírás. Jó lett, olvasható, kerek mondatokkal. Különösebb magyartalanságot nem vettem észre.

Összességében. Érdekes történet, szépen előadva. Jöhet a következő rész

szam:
Megjött a menetrendszerű Fantom-friss: Fantom Marvel kiadó 2/3

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése