HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Dórika:
Frissülés történt:
Fantom - Halálos Színjáték
Micho:
--- Idézet ---Először is le a kalppal, hogy minden héten jelenik meg Fantom és van mikor nem is egyszer. Sokat dolgozhattok vele. És jók a munkák.
--- Idézet vége ---
köszönöm szépen, jól esnek ezek az elismerő szavak regnar, téged meg azért illet elismerés, amiért veszed mindig a fáradtságot, és véleményezed azon képregényeket, amiket elolvastál nálunk. ez manapság ritkaság (illetve sosem volt egy népszerű sport)
--- Idézet ---Borító. Húú.. hát ez odavág. Nagyon jól néz ki, ha boltban látnám, és nem ismerném, tutira levenném a polcról és belenéznék. Fantom abszolut elszántnak, sőt már kicsit őrültnek látszik, a háttérben a lángoló koponya is nagyon jól néz ki
--- Idézet vége ---
Dórika meg szépen kiretusálta, ez már alapból dobott rajta egy nagyot! én még utánanéztem a borítón lévő "reklám-kritikának" (vagy mi az), és télleg megtaláltam azon az oldalon, sajnos elkevertem a linket, de érdemes elolvasgatni ott a kritikákat
--- Idézet ---Beírás. CSakúgy, mint az előző részben itt is nagyon jóra sikeredett, csak gratulálni tudok a beírás/fordításhoz. A kórház feliratán talán egy kicsit igazítottam volna, de ez már csak kukacoskodás.
--- Idézet vége ---
köszi sajna nem mindig sikerülnek tutira a térben elforgatott ábrák
--- Idézet ---Összességében. Nekem bejött ez a fajta megközelítés - vagyis az aktualizált történet, kicsit felturbózva a mai kor igényei szerint. Ha van hasonló jöhet.. elolvasom
--- Idézet vége ---
akkor tetszik! helyes jönni fognak még Moonstone kiadványok, hogy mikor, azt még nem tudom.
a héten jön a Marvel mini sorozat befejező része... illetve jönne, de Troll még nem szállította le az előkészített szkennt! jó lesz ha kapkodja magát
ja, képzeljétek, a börzén a Semic kiárulta a készletét a régi képregényeiből... méghozzá borító ár mínusz 20%. A Fantom 1. számából mindjárt vettem 4 db-ot (gyakorlatilag amennyi volt, csak hogy bebiztosítsam magam ) darabját 21 FT-ért ráadásul nagyon szép állapotban vannak. (lehet az egyiket majd kisorsolom itt egyszer )
regnar:
Fantom - Véres kövek 2.
Először is le a kalppal, hogy minden héten jelenik meg Fantom és van mikor nem is egyszer. Sokat dolgozhattok vele. És jók a munkák.
Borító. Húú.. hát ez odavág. Nagyon jól néz ki, ha boltban látnám, és nem ismerném, tutira levenném a polcról és belenéznék. Fantom abszolut elszántnak, sőt már kicsit őrültnek látszik, a háttérben a lángoló koponya is nagyon jól néz ki.
Képregény. Az első rész óta semmit sem változott Tetszenek a rajzok, szépek a kitöltőszínek. Az egész nagyon élénk. A hátterek is szépek.
Történet. Ebben a történetben nagyon jól megmutatkozik, hogy mennyire erősek a gyerekek. Mennyire tisztában vannak azzal, hogy ki is az apjuk, tisztában vannak korlátaikkal. A fiú nyilván méltó utódja lesz apjának a Fantomok sorában. Ők tartják pl a lelket apjukban a kórházban, annak ellenére, hogy anyjuk élet és halál között lebeg, mégis arra gondolnak, hogy el kell kapni a gonosztevőt.
A terrorista úgyszintén nem a megszokott gonosz, kegyetlen a végletekig. A klasszikus történetekben azért van egy határ, ameddig elmennek a gonoszok, de itt tényleg egy új évezred szülötte a főgonosz is.
Ugyanakkor Fantom megmarad olyannak, amilyennek nagyjából megismertük. CSak a fegyvert lövi ki az emberek kezéből nem lő rájuk stb... szóval nem öl.
A befejezés érdekes, és sajnos aktuális. Nem lehet megfelelően lépni a terrorizmus ellen.
Beírás. CSakúgy, mint az előző részben itt is nagyon jóra sikeredett, csak gratulálni tudok a beírás/fordításhoz. A kórház feliratán talán egy kicsit igazítottam volna, de ez már csak kukacoskodás.
Összességében. Nekem bejött ez a fajta megközelítés - vagyis az aktualizált történet, kicsit felturbózva a mai kor igényei szerint. Ha van hasonló jöhet.. elolvasom
Blixxxa:
Akkor én is szavazok. Szerintem nagyon jó a Moonstone, de szeretem az
eredetit is.
Dórika:
Frissülés történt:
Fantom - Véres kövek 2/2
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése