HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézet ---Nem volt rossz történet, bár szerintem egy kicsit vonatott volt. Pedig megvolt benne minden,a mi kell, kalózok, akció, sok helyszín. Egyszerűen kcisit motiválatlannak éreztem a történetet.
--- Idézet vége ---
köszi a véleményt!
sajna, már csak ez a tulajdonságuk a folytatásoknak (kevés kivétellel), hogy gyengébbek, mint az első rész. Kizárólag azon okokból készítettem el, hogy benne volt abban a Fantom csomagban, amit vásároltam, plusz, hogy az első rész már felkerült a HZs-re, amivel anno újra felfedeztem hősünket
--- Idézet ---Viszont amikor tejet kér Fantom, az nagyon bejött. Mármint a fickó reakciói.
--- Idézet vége ---
igen, a szokásos humor nem maradt ki szerencsére. nekem még bejött a kikötőben a szakszervezetes pali dumája is
--- Idézet ---a szkenn is jól sikerült, éles és kontrasztos, a beírás is a szokásos színvonalú.
--- Idézet vége ---
thx a szkennek külön örülök, hogy jól sikerült, ugyanis ez volt az első képregény, amit saját kezűleg szkenneltem be! (és csinosítgattam ki) tulképp emiatt kellett venni már egy szkennert
--- Idézet ---és ha van még egy krokós történet, ahogy a lábjegyzetben olvashattuk, mindenképpen örülök, hogy felkerült. Kíváncsi vagyok, hogy milyen irányba mozdul el a történet.
--- Idézet vége ---
reméljük, minél előbb a horgomra akad a neten (vagy esetleg egy újabb külföldivel el tudom bizniszelni papíron). nekem az a tippem, hogy a lesittelt kapitány és a kikötőmester kapcsolata rejteget még némi meglepetést.
és hogy tetszett az utolsó kép, a hátsó borító? gondoltam azt is beszkennelem... bár azon volt a csúnya vonalkód, és ki kellett retusálnom (azért a helyére raktam egy áttetsző HZs-logót ) legközelebb is rakjam bele a hátsó borikat? a neten általában lehagyják őket más szkennelők, de sztem így teljes a képregény.
jó hír: Troll végre valahára feljavította a Marvel-féle minisorozat 3. (utolsó) részének szkennjét, így azt olvashatjátok jövő héten!
kérdés, utána mit szeretnétek? Ugye most a 21. Fantomtól olvastuk a krokós történetet, így legközelebb a krónikát kellene felcsapnunk. Mivel múltkor eléggé bejött a Shakespeareres mű, így keresgéltem még valós történelmi személyiségekkel kapcsolatos sztorikat a gyűjteményemben. Kettőből választhattok:
a
A 2. Fantom és Don Quijote de la Mancha kalandja
b
a 12. Fantom és Wolfgang Amadeus Mozart kalandja
fogós kérdés, mi?
mondjuk szerdáig lehet leadni a voksokat
regnar:
A Krokó banda visszatér
Nem volt rossz történet, bár szerintem egy kicsit vonatott volt. Pedig megvolt benne minden,a mi kell, kalózok, akció, sok helyszín. Egyszerűen kcisit motiválatlannak éreztem a történetet. Kicsit a kroko sziget "remake"je volt. Viszont amikor tejet kér Fantom, az nagyon bejött. Mármint a fickó reakciói. Az elején a posta jelenet újabb adalék ahhoz, hogy minél többet megtudjunk Fantom mindennapjairól, nagyon tetszett. Szóval apró elemeiben tetszett, sok jó "jelenete" van, de egészében 10-ből "csak" 6-ra értékelném.
A rajzok szépek voltak, főleg az arcok nagyon sokszínűek és a gonoszok szinte már karikatúraszerűek voltak. a szkenn is jól sikerült, éles és kontrasztos, a beírás is a szokásos színvonalú.
Összességében annak ellenére, hogy nem éreztem túl erősnek a történetet, tetszett. A kivitelezés is nagyon jóra sikeredett, és ha van még egy krokós történet, ahogy a lábjegyzetben olvashattuk, mindenképpen örülök, hogy felkerült. Kíváncsi vagyok, hogy milyen irányba mozdul el a történet.
Dórika:
Frissültünk!
Fantom - A Krokó banda visszatér!
Micho:
csaó!
Ha jól tudom, ma lesz frissítés! Sajnos még mindig nem a Marvel sorozat befejező része, az technikai okokból még nem tud kijönni, pedig erre a hétre már nagyon úgy volt
viszont helyette olvashattok egy skandináv sztorit a 21. Fantomunkkal, amiben a Krokó-banda visszatér! (tehát, érdemes először feleleveníteni a Krokó-sziggeti rejtélyt, mert az még tavaly júliusban került ki )
Micho:
--- Idézet ---A borítón nagyon jól néznek ki az ovális formákba helyezett főszereplők.
--- Idézet vége ---
köszönöm, próbálok kreatív maradni ezeknél a házgyári boriknál
--- Idézet ---Képregény. Szerintem ez az eddigiek közül az egyik legszebben megrajzolt Fantom rész. Nagyon jók a karakterek, részletesek, aprólékosak a rajzok. Szépek a hátterek..egyszóval nagyon jól mutat.
--- Idézet vége ---
szerintem is szépek a rajzok, de nekem több helyen Fantom arca nem jön be... és a skandináv sztorikban nálam amúgy is Kari Leppänen a csúcs
--- Idézet ---a Sheriff 4 napig ápoltatja, és le sem veszik a ruháját, vagy ha levették visszaöltöztetik és a maszkot is rá..
--- Idézet vége ---
lehet, hogy ráfagyott, és nem jött le
--- Idézet ---Annyi kis gondom volt vele, hogy bár tél volt, és hó esett, sok rajzon, mintha nem lenne hó,
--- Idézet vége ---
nézd meg mégegyszer! én úgy látom, a talaj mindenhol hófehér!
--- Idézet ---Jó történet volt, csak van egy szál ami elvarratlan.. kedvenc hősünk mit is keres Stratford Upon-Avon-ben télnek idején?
--- Idézet vége ---
jó kérdés... meg az, hogy egyáltalán "mit kerestek" annyiszor a Fantomok Európában, távol az otthonuktól, a bengáliai dzsungeltől. (addig oké, hogy fiatal korukban ott tanultak többnyire) a hardcore Phantom rajongók is megoszlanak külföldön: egyik felük ki nem állhatja, hogy Mr. Walker ennyire szerves része volt az európai történelemnek, mások meg egyenesen imádják az ilyen sztorikat... és bevallom, én közéjük tartozok. ahogy egy külföldi fórumon is fejtegettem a jómúltkorában, sztem az, hogy a Fantomok annyi híres, "valódi" történelmi személyiséggel találkoztak, csak még legendásabbá teszik a karaktert az én és még sokak szemében. Ti hogy vagytok vele?
Ja, azt meg kell említeni, hogy főleg a skandináv írók találták ki az effajta történeteket, nem pedig Falk! (persze ő kezdte az egészet, a Fantom kincsesbarlanggal, ahol annyi történelmi emlék van, hogy bármelyik híres külföldi múzeum megirigyelné )
--- Idézet ---Beírás. Csak mint az előzőek
--- Idézet vége ---
kösz szépen!
--- Idézet ---Összességében. Nem tudom, hogy tudatosan-e, vagy csak így sikerül, de mindig kicsit másfajta történetek kerülnek ki
--- Idézet vége ---
igen, erre különösen figyelek, hogy a megannyi történet közül a legkülönbözőbbek lássanak itt a HZs-n napvilágot, bizonyítva, hogy a Fantom ma is megállja a helyét, és a saját nemében sztem a legjobb! Mint azt Joruto-val már beszéltük, simán beleférne ebbe a Fekete-Fehér képregényantológiába is...
de sajna pont az a Bayer Antal az FF szerkesztője, aki alatt anno kipurcant itthon a magyar kiadás.... szóval biztos nem csípi hősünket
mentségére legyen mondva, hogy nagyon szerencsétlen húzás volt áttérni a színes kiadásra, mitöbb pont azokkal a sztorikkal... ami még úgy-ahogy elment belőlük, az a Rőtszakáll árulása. de vicces, hogy pont ezekkel a 90-es évek elejei gyenge Egmontos sztorikkal ment csődbe az angol Wolf Kiadó féle Fantom is
egy szó mint száz, szinte biztos, hogy az FF-ben nem láthatunk Fantom történetet, bár ha mindenki írna egy levelet a szerkesztőségbe
na mindegy, addig is itt a Hzs-n vándorol tovább kedvenc Szellemünk
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése