HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Troll:
Frissültünk : Fantom - La Mancha Lovagja
Galen:
Te, Micho. Most néztem, hogy van új fantomletöltő oldal...Kokas Egyszer nem kéne kilinkelni a hírekbe a képregényeket, hogy a tisztelt vevők betaláljanak és csodálják, és persze írjanak a fórumba.
regnar:
A hátsó borító.. hmm ez valahogy lemaradt.. nem értem hogyan (szerintem elfelejtettem leírni..csak gondoltam)
Nekem is bejött. Nagyon kemény. Tetszik, hogy a célzásnál ellentétes szemmel céloz. Ez sugall egyfajta lazaságot, de ugyanakkor tudni lehet, hogy nem viccel, és eztsugallja az egész testtartás is (bár nekem kicsit kicsavart a combja, de nem szóltam )
Micho:
Köszi a véleményt!
--- Idézet ---Borító. Háááát. Nem fogott meg túlságosan. A feliratok jók, de maga a grafika nem nyerte meg a tetszésemet. Főleg a színei. Legfőképpen a tükröződés színei.
--- Idézet vége ---
és a hátsó borító? azt láttad? sztem nagyon vagány beállás!
a képregény értékelésével nagyjából egyetértek, nekem ami legjobban tetszett benne, az a spirituális szál.
Meg nagyon jól sikerültek a rajzok is, néhol már szinte filmként vetült elém egy egy jelenet. pl. a dobok pergése, Fantom közeledik, Guran elordítja magát: Lí-banzaaaa... szinte a fülemben csengett
érdekesség, hogy ha nem tévedek, a skandinávok is elképzelték a 22. Fantom felnőttkorát (ugye aki a mi Fantomunk jelenlegi fia), és ha sikerül megszereznem, és megüti a mércét, feltétlen megosztom veletek.
szóval nekem is összességében bejött a Marvel Fantom, bár azért a megszokott történeteket jobban kedveljük. na de, még hátra van a DC kiadó 4 részes minisorozata, amit szintén meg fogtok ismerni, az viszonylag közelebb áll a mi ízlésünkhöz. Gyakorlatilag az már finisben van, de e héten még a Don Quijotés sztori jön, amit nagy többségben regnar megszavazott
regnar:
Fantom - Marvel 3/3
Borító. Háááát. Nem fogott meg túlságosan. A feliratok jók, de maga a grafika nem nyerte meg a tetszésemet. Főleg a színei. Legfőképpen a tükröződés színei.
Képregény. A stílus továbbra is tetszik, arányos figurák, kidolgozott hátterek. Jók a színek is. Az egész jól volt összerakva, számomra úgy tűnik dolgoztak is vele, nem csak összedobták.
Történet. Érdekes volt, ahogy Fantom erős racionalitással mondja el, ki is, mi is ő. (ikon, szimbólum stb.. és maga a folyamat.), valamint ahogy a végkifejletnél kivonja magát az ítélkezésből. Ő csak megmutat, irányt ad, de nem hoz végső döntést. Ezt tetszett.
A high-tech barlang szerintem kicsit sok volt, jó nyilván halad a korral Fantom is, és a mostani (mármint képregénybeli) egy újabb, de valahogy nem illett a "fantom-érzéshez" szerintem.
A leopárdos részt kicsit kitöltő jellegűnek éreztem, bár később a sérülésnek szerepe lett a történet alakulásában.
Az új cuccok kicsit BAtman jelleget kölcsönöztek Fantomnak. (Kevlar páncél, kütyük)
A képregény végén szegény főgonosz a homlokán a halálfejjel. Erről villant be valami. Általában a főgonosz gazdag. Simán lenne pénze, hogy plasztikai sebésszel leszedethesse magáról a jelet. (Jó..persze ez csak továbbgondolása a dolgoknak. A jelet nem lehet leszedni. Számomra ez az alap. )
BEírás. A megszokott szép munka. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam
Összességében. Nekem tetszett a történet (már így egészében is látva), érdekes volt ez a "new age" Fantom. Érdekes, de nem biztos, hogy hosszú távon meg tudnám szokni, bár biztos, hogy olvasnék még vele történeteket, ha készülnének. a rajzok tetszettek, és a magyarosítás is nagyon jó volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése