HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (555/568) > >>

baliko:
Fantom - La Mancha lovagja

Minden tiszteletem a készítőé  .
Ez volt eddig az egyik legjobb Fantom történet amit olvastam.    
(Mondjuk, nekem a "kosztümös" képregények mindig is jobban bejönnek.)
Ezek után izgatottan várom, hogy összefut-e Fantom az oldalon Mozarttal (ill. más hírességgel).

Még 1x Köszönöm az élményt.

regnar:
Fantom - La Mancha lovagja

Újra Fantom.    Kedves Bajszos Fantom, Ön mikor alszik?  

Borító. Tetszik. Fantom jól néz ki rajta, a lovag is jó, csak nekem furcsa az elrendezés. Kifele nyit, nincs lezárva, de nem zavaró. Csak furcsa az elrendezés. De szerintem az egyik legjobb borító ebben a sorozatban.

Képregény. A rajzok nagyon tetszettek. Némileg vibrálnak, nem teljesen letisztultak a körvonalak. A karakterek nagyon jók, a hátterek szépen kidolgozottak. Az árnyékok is sokat emelnek a rajzokon. Mindegyik rajz nagyon részletgazdag. Néhányon elbogárásztam jó ideig, komolyan mondom, nekem élvezet volt nézegetni őket.

Történet. Az egész történet nagyon jó volt, érdekes ötlet, hogy hősünket összehozta Cervantessel. Nem beszélve a többi eseményről/kalandról. Barbarossa, Da Vinci tervei, király elleni merénylet. Ebben a történetben is volt minden amiért érdemes elolvasni egy Fantom képregényt. Bár ebben a történetben Fantom inkább egyenlő szereplő volt a többiekkel, mint magányos hős. Újabb dolgok is kiderültek róla pl. jól főz/süt, vagyis megállja a helyét a konyhában is, amely tudását is nyilván átadja utódjának   . Tetszett a "hanyag" lazaság, ahogy elintézte ellenfelét a király előtt a "nincs idő tisztességes párbajra" bemondással. A két szolga egymásra mutogatásán jót nevettem.

Beírás. Tetszett, sokat dobott a magyarosításon a spanyol betűtípus és szavak/szófordulatok.

Összességében. Érdekes történet sok eseménnyel, szépen megrajzolva, és a megszokott színvonalú fordítás/beírással. Csak gratulálni tudok a munkához, és ajánlani tudom mindenkinek mert könnyen emészthető, pergő és szépen kivitelezett.

Ui: Amikor az évszámot olvastam (1588) akkor még csak motoszkált bennem, de a mikor a hajót megláttam reménykedni kezdtem - hátha.. szóval azt hittem lesz benne Armada is, ugyanis ebben az évben pusztult el a spanyol flotta egy viharban. Az még szép lett volna a történetben, hogy Fantom ott is ott volt.  

Troll:
Frissültünk :  Fantom - La Mancha Lovagja

Galen:
Te, Micho. Most néztem, hogy van új fantomletöltő oldal...Kokas  Egyszer nem kéne kilinkelni a hírekbe a képregényeket, hogy a tisztelt vevők betaláljanak és csodálják, és persze írjanak a fórumba.

regnar:
A hátsó borító.. hmm ez valahogy lemaradt.. nem értem hogyan (szerintem elfelejtettem leírni..csak gondoltam)

Nekem is bejött. Nagyon kemény. Tetszik, hogy a célzásnál ellentétes szemmel céloz. Ez sugall egyfajta lazaságot, de ugyanakkor tudni lehet, hogy nem viccel, és eztsugallja az egész testtartás is (bár nekem kicsit kicsavart a combja, de nem szóltam   )  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése