HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Dórika:
Frissültünk!
Fantom (Dc minisorozat) 1/4
Micho:
--- Idézet ---BEharangozó oldal.. woww így elsőre nem rossz a grafika. Némileg Hamletes a koponyás jelenet..
Jöhet...
--- Idézet vége ---
utólag megnézve, télleg Hamletes
a sztorija is igen érdekes lesz, rengeteg monológgal, narrátori stílusban mesélve el. a történet párhuzamosan játszódik a múltban és a jelenben, mindezt a Fantom krónika köti össze. emlékeztet engem egy filmre, nem tudom, látta-e valaki, a címe: Frekvencia... itt is egy olyan ellenség van, akivel egy múltbéli és a jelenlegi, 21. Fantomunk is felveszi a küzedelmet, és egyszerre lehetünk tanúi a cselekményeknek! (bár itt idő-paradoxonok nem lépnek fel )
--- Idézet ---No itt is megemlékeztem Fantom kalandjáról Servantessel. Hiába nem lehet elszakadni a HZS érzéstől
--- Idézet vége ---
hát ez tök jó, köszi, hogy belinkelted
--- Idézet ---Bár lehet, hogy beugrott segíteni a Télapó manóserege, hogy jobban haladjon ez a rengeteg munka? Mindenesetre gyanús, hogy pont most, amikor közeleg a Mikulás, és már nem érnek rá, térsz pihenni
--- Idézet vége ---
ehhe ehhe igazából pont fordítva van, azért sem lesz annyi időm, mert én segítek be a Mikulásnak meg a Jézuskának is, hogy időben ideérjenek a meglepik a HZs-re
Galen:
--- Idézet ---már csak kerekíteni kéne valamit róla...
--- Idézet vége ---
bizony, bizony... kíváncsian várjuk!
Galen:
--- Idézet ---thx tehát erről van szó. de ez már jó ideje kinn van, nem tűnt fel? itt már asszem Pedro említette. És különben is, tessék bentebb menni ennél a letöltő oldalnál, mert mindig csak ígérgeted
--- Idézet vége ---
jójó...megyek...De Te tudod a legjobban milyen "gyors" vagyok. Nade ha egyszer odaérek... Egyébként a kétszer halós Fantomot elolvastam...már csak kerekíteni kéne valamit róla...
regnar:
BEharangozó oldal.. woww így elsőre nem rossz a grafika. Némileg Hamletes a koponyás jelenet..
Jöhet...
A hétvégén túrázni voltam néhány ismerőssel egy bakonyi faluban, Tésen. Tés a Bakony legmagasabban fekvő települése, és mindig fúj a szél. Ezért is építettek ide még anno, holland mintájú szélmalmokat. No itt is megemlékeztem Fantom kalandjáról Servantessel. Hiába nem lehet elszakadni a HZS érzéstől
Szélmalom
--- Idézet ---ha jól számolom, vagy 15 hete van folyamatosan Fantom frissítés, azt hiszem ez szép teljesítmény volt
--- Idézet vége ---
Mi az hogy... (Bár lehet, hogy beugrott segíteni a Télapó manóserege, hogy jobban haladjon ez a rengeteg munka? Mindenesetre gyanús, hogy pont most, amikor közeleg a Mikulás, és már nem érnek rá, térsz pihenni )
Micho:
--- Idézet ---Fantom - La Mancha lovagja
Minden tiszteletem a készítőé .
--- Idézet vége ---
hé, ez én vagyok!
viccen kívül, baliko, örülök, hogy tetszett és hogy a legjobb részek közé soroltad! na meg, hogy ennek hangot is adtál a fórumon! tényleg... kíváncsi lennék, hogy rajtad kívül hány embert sikerült eddig meg(avagy vissza)téríteni, hogy olvassák a Vándorló Szellem kalandjait. ha mások is jelentkeznének, kialakulhatna egy olyan kommunikáció, ami meghatározhatná itt a közízlést a történeteket illetően, tehát amit legjobban szeretnek, az jelenik meg a HálóZsákon. addig is be kell érnetek az én ízlésemmel... és regnar alkalmankénti szavazásaival
említetted, hogy a "kosztümös" részeket kedveled a legjobban... én is nagyon csípem, szívesen csapom fel a Fantom krónikákat, és tényleg az a legjobb, amikor egy valós személlyel is találkozik az egyik Fantom. Skandináviában is nagyon szeretik ezeket a történeteket, sőt, ha jól tudom, volt olyan sorozatuk is, amiben kizárólag krónikás sztorik futottak.
ha legközelebb is van valami véleményed, ne tartsd magadban! ja, és Mozarttal bizony a nem túl távoli jövőben fogunk találkozni!
regnar
--- Idézet ---Újra Fantom. Kedves Bajszos Fantom, Ön mikor alszik?
--- Idézet vége ---
jogos! és pont jókor kérdezted, ugyanis téli álom van tervbe véve szóval, miután a legjobb történetek már fogyóban vannak, erre az évre berekesztem a skandináv (és egyéb) Fantom történetek honosítását és legközelebb majd valamikor január végén február elején térek velük vissza, addig is bőszen szkennelek és kutakodom nyersanyag iránt... hogy jövőre is legyen mit olvasni! (bár nem kizárt, hogy a HálóZsák karácsonyi-multi-ajándék-csomagba mégis csempészek egy skandinávot, nehogy pont ünnepekkor legyen elvonási tüneteket ) de nem kell aggódni, az év hátralevő részében Joruto-val karöltve nekifogunk a már említett DC kiadó által megjelentetett 4 részes minisorozatnak, ami igazán jó lesz! Az első rész már a héten megjelenik (ebből tessék egy ízelítő oldal) aztán a többi is szép sorban... bár heti megjelenést már ne várjatok... ha jól számolom, vagy 15 hete van folyamatosan Fantom frissítés, azt hiszem ez szép teljesítmény volt ja, a napi és vasárnapi képsorokat nem is számoltam, amik persze nem szakadnak meg a szünetben sem!
--- Idézet ---Képregény. A rajzok nagyon tetszettek. Némileg vibrálnak, nem teljesen letisztultak a körvonalak.
--- Idézet vége ---
igen, sajna ilyen minőségű volt a szkenn sztem a fekete/fehér szint beállítását tolta el kicsit a szkennelő, plusz sok a ráadott szelektív életlenítés is, ami ezt a végterméket eredményezte.
--- Idézet ---Beírás. Tetszett, sokat dobott a magyarosításon a spanyol betűtípus és szavak/szófordulatok.
--- Idézet vége ---
köszönöm szépen! a spanyol betűtípus igazából trükk azt hittem, először, hogy valóban keresnem kell spanyol betűt, és azzal szendvednem, de aztán megláttam a klaviatúrán az AltGr+1 kombinációt, ami kiadta a kis hullámot, és mint egy kalapot rápasszintottam az N betűkre... azért így is volt vele pepecselés rendesen
külön örülök, hogy bejött a régies beszéd, kicsit aggódtam, hogyan fogadjátok, ezek szerint sikerült eltalálnom.
Galen
--- Idézet ---Te, Micho. Most néztem, hogy van új fantomletöltő oldal...Kokas
--- Idézet vége ---
thx tehát erről van szó. de ez már jó ideje kinn van, nem tűnt fel? itt már asszem Pedro említette. És különben is, tessék bentebb menni ennél a letöltő oldalnál, mert mindig csak ígérgeted
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése