HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (551/569) > >>

Micho:

--- Idézet ---Klassz dolog amit csinálsz/csináltok. NEkem nagyon tetszik, gyerekorom felelevenítése. Nagyon bejön, és tényleg örülök.
--- Idézet vége ---
köszi szépen, hogy megosztottad velünk eme gondolataidat, jól esett  

és: a hírekben kinn a regnar féle Paródia! Kíváncsian várjuk azok véleményét, akik még nem olvasták!

Brotan:
Üdv Micho!
Nekem a feketefehér változat jön be, szerintem az az igazi képregény. A történetekből pedig a Falk klasszikusok (rajzolási stílusra a 2 részhez hasonlóak), meg a régi "magyarfantomok".
Klassz dolog amit csinálsz/csináltok. NEkem nagyon tetszik, gyerekorom felelevenítése. Nagyon bejön, és tényleg örülök.
Üdv: Brotan

Micho:

--- Idézet ---Üdv!
Jó volt újra Fantomot olvasni!
--- Idézet vége ---
szia, itt meg jó egy új olvasót látni, aki fórumozik is

szam mindhárom ajánlatát felüllicitálom: írj levelet a terjesztes@semic.hu emilcímre, és még válogathatsz a kiadó megmaradt példányaiból, tökéletes állapotban (még a "szaguk" is a régi ), és ahogy épp most hallottam, 300 HUF/db... ez még jó ár, a többihez képest.

egy kérdés: melyik Fantom történet jött be a legjobban neked, és miért? illetve melyik kategóriából olvasnál szívesen legközelebb (Falk klasszikus, skandináv 21.; skandináv krónikás, moonstone, DC-mini, stb). igazán kíváncsi lennék a véleményedre, és ezt szívesen feltenném más rajongóknak is, de hát csak akkor tudom, ha ide beír vki

szam:
Fantom-ról bővebb info ITT
Beszerzés pedig például a Vaterán, ezen belül ITT, vagy pedig a ComicsInvesten.

Brotan:
Üdv!
Jó volt újra Fantomot olvasni!
Nem tudja valaki, hogy az egykori "Kandi Lapok" sorozaztban hány számot élt meg Fantom? Ezeket lehet még valhol kapni?
Üdv:
Brotan

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése