HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (552/568) > >>

Micho:

--- Idézet ---Kaine ez ütött    
--- Idézet vége ---
igen, méltó folytatása volt        

viszont az "alapművet" már elkészítettem, ahogy regnar engedélyezte. mindjárt megmutatom neki priviben, és ha jóváhagyta a sztorit véglegesen, akkor ki is kerül nyomban

öö.. folytatás? hát nem tom, ezt meddig lehetne húzni, de én szívesen elolvasnám, ahogy Fantomunk valamikor visszatér a Rengeteg Birodalmába, és elzavarná ezt a kiscserkészt, szal happy end-et kérek...   akinek van ötlete, hogy és miként szerzi vissza Fantom az évszázados Halálfejes  trónt, az írja meg!  

regnar:
Kaine ez ütött    

kaine:
Távol álljon tőlem, hogy belenyúljak egy remekműbe (tényleg jó volt   ) de nem kéne ezt a sztorit folytatnunk?    Amolyan fan fictiont csinálhatnánk belőle...

- Az első lépés, hogy te lehess az új védelmezőnk, az új Fantomunk, hogy előttünk nem lehetnek titkaid- fordult Superman felé Guran. - Szóval húzd le az álarcodat.
- De nekem nincs álracom!- csodálkozott Superman.
- Hogyhogy nincs? Minden valamirevaló védelmezőnek van álarca, hogy később ne ismerhessék fel!
- Ja, csak azért? Ez nem gond. Én úgy szoktam megoldani, hogy oldalra fésülöm a hajam és felveszek egy szemüveget. Komolyabb esetekben rezegtetem az arcomat.
- Ez hülye. - súgtak össze a törzs tagjai.
- Nem akarod azt bemesélni, hogy egy fésűvel és egy szemüveggel álcázod magad?- rökönyödött meg Guran is.
- Nem hiszitek? Akkor most figyeljetek! - kiáltott fel Superman és a Wonder Womantől ellesett forgások közepette felvette a szemüvegét és vizet öntött a hajára, hogy lejöjjön róla a zselé. - Na?! Most mit mondtok?
- Szerintem ugyanúgy néz ki. - hallatszott balról.
- Szerintem tuti álarc van rajta, csak nem akarja levenni. Szerintem tépjük le róla! - jött jobbról.
- Te szórakozol velünk!- így Guran.
- Nevetséges- gondolta Superman. - És még őket nevezik vad, civilizálatlan embereknek! Egy pillanat alatt rájöttek a titkomra, amire egész Metropolis nem jött rá 60 év alatt! Nem beszélve Gothamről és még New Yorkról sem!
- Rohanjuk le!- kiáltotta immáron egy emberként a tömeg. Minden oldalról ellepték az újdonsült Védelmezőjüket és tépték az arcát és haját, ahol érték. Normális esetben Superman lerázta volna őket magáról, de most Clark üzemmódban volt és a beidegződés megbénította. - Hagyjatok!- síkítozta. - Hagyjatok! Neee máá!
A titokban visszalopózott és bokrokban lapuló Fantom zokogott a röhögéstől.

regnar:
Köszönöm a kellemes kritikát.

--- Idézet ---ha lenne kedved angolra lefordítani (tudom, hogy értesz hozzá 
--- Idézet vége ---

Hogy ezt miből gondolja kedves Fantom    Nos, annyira nem értek hozzá, szóval az eltarthat egy hetet is (Mert időm sem nagyon van mostanában  )

És megtisztelő, hogy fel akarod esetleg használni, szóval persze, a "jog"  kizárólagosan a HZs-é, lemondok minden szerzői jogomról, átruházom rátok, stb...stb...  

Micho:

--- Idézet ---FANTOM és SUPERMAN
--- Idézet vége ---
regnar, ez valami hatalmas volt!         néhol dőltem a röhögéstől, és motyogtam, hogy ezt már neee.... és mikor olvastam tovább, láttam, hogy deee....  
ha lenne kedved angolra lefordítani (tudom, hogy értesz hozzá   ) szívesen megosztanám pár hardcore phan-nal! de ha azt szeretnéd, hogy "hungarikum" maradjon, akkor meg engedélyed kérem, hogy valamilyen formában felkerüljön az oldal gyűjteményébe, hogy a nem fórumolvasók, akik mint tudjuk, többségben vannak, azok is élvezhessék.  (a képet kicsit megtisztítom, és mellé rakom a szöveget, kb. ilyesmire gondolok) persze, az igazi az lenne, ha vki megrajzolná ezt a paródiát, és képregényként kerülhetne fel  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése