HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (550/569) > >>

Micho:
oké oké  

de aki erről paródiát is merne írni, annak télleg  

(amúgy jók voltak a beszólások  )

U P D A T E

regnar:

akkor amiért jókisfiú voltál, elfogadom, hogy a nép kívánságát tolmácsoltad, úgyhogy valamivel Karácsony előtt fog kikerülni  
különben jobb is, mert pont azon gondolkoztam, hogy annyira jó, hogy úgyis elnyomná az ünnepi frissítést.  

kaine:
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy mit keres a Megtorló Fantom mellett. Lehet, hogy Garth Ennis az író?  

Farek:
A kép alapján a jelenlegi Fantom apját kinyírta  a Megtorló, s Fantom ezért könnyeivel küszködve   , apja kihűlő teste fölött fogadja meg, hogy életét a Megtorló elleni harcnak szenteli.   Vagy nem erről van szó?  

regnar:
A Kép elég komoly, bár csak sejtésem van, hogy mi is lehet rajta...

Az a könnycsepp, Fantom szemében.. elég drámai. Én még nem sokszor láttam sírni...

--- Idézet ---UI.: közeledik a Dc-minisorozat második része, de alighanem a karácsonyi frissítésben lesz... de talán megoldható, hogy picivel előtte is kijöhessen. hogy szeretnétek?
--- Idézet vége ---

-Fantomot akarunk, Fantomot akarunk!!!

-No de gyerekek!

-Fantomot kérünk!

Hurrrááááá..

(De persze csak akkor, ha tényleg nem akadály a hamarabbi megjelenés)

Micho:
na akkor, jöjjön egy újabb kép... amit szintén Paul Ryan követett el, és anno amikor megláttam, le is mentem hídba tőle... szerintem egyszerűen fantasztikus.

és meg van még pár szám a sorozat végéről is, de az meg az ausztrál kiadású Frew-ből, fekete-fehéren    úgyhogy nem ígérhetem, hogy a közeljövőben honosításra kerül, de amint ráteszem valamikor a mancsom a teljes, színes változatra, ígérem, nekikezdek... hadd döntsük el mi magunk, hogy jó -e vagy sem   (mert hogy híres/hírhedt, az már most biztos)

UI.: közeledik a Dc-minisorozat második része, de alighanem a karácsonyi frissítésben lesz... de talán megoldható, hogy picivel előtte is kijöhessen. hogy szeretnétek?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése