HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
oké oké
de aki erről paródiát is merne írni, annak télleg
(amúgy jók voltak a beszólások )
U P D A T E
regnar:
akkor amiért jókisfiú voltál, elfogadom, hogy a nép kívánságát tolmácsoltad, úgyhogy valamivel Karácsony előtt fog kikerülni
különben jobb is, mert pont azon gondolkoztam, hogy annyira jó, hogy úgyis elnyomná az ünnepi frissítést.
kaine:
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy mit keres a Megtorló Fantom mellett. Lehet, hogy Garth Ennis az író?
Farek:
A kép alapján a jelenlegi Fantom apját kinyírta a Megtorló, s Fantom ezért könnyeivel küszködve , apja kihűlő teste fölött fogadja meg, hogy életét a Megtorló elleni harcnak szenteli. Vagy nem erről van szó?
regnar:
A Kép elég komoly, bár csak sejtésem van, hogy mi is lehet rajta...
Az a könnycsepp, Fantom szemében.. elég drámai. Én még nem sokszor láttam sírni...
--- Idézet ---UI.: közeledik a Dc-minisorozat második része, de alighanem a karácsonyi frissítésben lesz... de talán megoldható, hogy picivel előtte is kijöhessen. hogy szeretnétek?
--- Idézet vége ---
-Fantomot akarunk, Fantomot akarunk!!!
-No de gyerekek!
-Fantomot kérünk!
Hurrrááááá..
(De persze csak akkor, ha tényleg nem akadály a hamarabbi megjelenés)
Micho:
na akkor, jöjjön egy újabb kép... amit szintén Paul Ryan követett el, és anno amikor megláttam, le is mentem hídba tőle... szerintem egyszerűen fantasztikus.
és meg van még pár szám a sorozat végéről is, de az meg az ausztrál kiadású Frew-ből, fekete-fehéren úgyhogy nem ígérhetem, hogy a közeljövőben honosításra kerül, de amint ráteszem valamikor a mancsom a teljes, színes változatra, ígérem, nekikezdek... hadd döntsük el mi magunk, hogy jó -e vagy sem (mert hogy híres/hírhedt, az már most biztos)
UI.: közeledik a Dc-minisorozat második része, de alighanem a karácsonyi frissítésben lesz... de talán megoldható, hogy picivel előtte is kijöhessen. hogy szeretnétek?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése