HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
regnar:
A Kép elég komoly, bár csak sejtésem van, hogy mi is lehet rajta...
Az a könnycsepp, Fantom szemében.. elég drámai. Én még nem sokszor láttam sírni...
--- Idézet ---UI.: közeledik a Dc-minisorozat második része, de alighanem a karácsonyi frissítésben lesz... de talán megoldható, hogy picivel előtte is kijöhessen. hogy szeretnétek?
--- Idézet vége ---
-Fantomot akarunk, Fantomot akarunk!!!
-No de gyerekek!
-Fantomot kérünk!
Hurrrááááá..
(De persze csak akkor, ha tényleg nem akadály a hamarabbi megjelenés)
Micho:
na akkor, jöjjön egy újabb kép... amit szintén Paul Ryan követett el, és anno amikor megláttam, le is mentem hídba tőle... szerintem egyszerűen fantasztikus.
és meg van még pár szám a sorozat végéről is, de az meg az ausztrál kiadású Frew-ből, fekete-fehéren úgyhogy nem ígérhetem, hogy a közeljövőben honosításra kerül, de amint ráteszem valamikor a mancsom a teljes, színes változatra, ígérem, nekikezdek... hadd döntsük el mi magunk, hogy jó -e vagy sem (mert hogy híres/hírhedt, az már most biztos)
UI.: közeledik a Dc-minisorozat második része, de alighanem a karácsonyi frissítésben lesz... de talán megoldható, hogy picivel előtte is kijöhessen. hogy szeretnétek?
Micho:
--- Idézet ---Klassz dolog amit csinálsz/csináltok. NEkem nagyon tetszik, gyerekorom felelevenítése. Nagyon bejön, és tényleg örülök.
--- Idézet vége ---
köszi szépen, hogy megosztottad velünk eme gondolataidat, jól esett
és: a hírekben kinn a regnar féle Paródia! Kíváncsian várjuk azok véleményét, akik még nem olvasták!
Brotan:
Üdv Micho!
Nekem a feketefehér változat jön be, szerintem az az igazi képregény. A történetekből pedig a Falk klasszikusok (rajzolási stílusra a 2 részhez hasonlóak), meg a régi "magyarfantomok".
Klassz dolog amit csinálsz/csináltok. NEkem nagyon tetszik, gyerekorom felelevenítése. Nagyon bejön, és tényleg örülök.
Üdv: Brotan
Micho:
--- Idézet ---Üdv!
Jó volt újra Fantomot olvasni!
--- Idézet vége ---
szia, itt meg jó egy új olvasót látni, aki fórumozik is
szam mindhárom ajánlatát felüllicitálom: írj levelet a terjesztes@semic.hu emilcímre, és még válogathatsz a kiadó megmaradt példányaiból, tökéletes állapotban (még a "szaguk" is a régi ), és ahogy épp most hallottam, 300 HUF/db... ez még jó ár, a többihez képest.
egy kérdés: melyik Fantom történet jött be a legjobban neked, és miért? illetve melyik kategóriából olvasnál szívesen legközelebb (Falk klasszikus, skandináv 21.; skandináv krónikás, moonstone, DC-mini, stb). igazán kíváncsi lennék a véleményedre, és ezt szívesen feltenném más rajongóknak is, de hát csak akkor tudom, ha ide beír vki
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése