HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (549/568) > >>

Dórika:
Frissültünk!
Fantom (Dc minisorozat) 2/4

Spidáj:

--- Idézet ---akinek van ötlete, hogy és miként szerzi vissza Fantom az évszázados Halálfejes  trónt, az írja meg!  
--- Idézet vége ---
Miközben a dühödt ős-tömeg a sikítozó Clark-ot ostromolta, Fantom nagy nehezen eltávolította a nyilat a lábából, és +mosta az egész fejét egy pocsolyában hogy ne legyen csupa vér, és dühödten félredobta a maszkját.
Ezután kilépett az ájultan fekvő és csupa sebes arcú Clark és a dühödt neander-band elé, és büszkén sántikálva a közelükbe ment.
- Ő az új hős? Ő az akit jobbnak hittetek nálam?
-Ez ki? Ki ez? - hangzott jobbról balról.
-Bocsáss meg csodás idegen de ki vagy te? - néz rá nagy szemekkel a törzsfőnök.
-Hát a Fantom bakker ki más - dühöng Fantomunk.
-Már megbocsáss de Fantom, egy csupa sebes, csupa vér harcos volt, te meg ...
-Te miről beszélsz?! - Fantomnak kezd gyanus lenni...
Odamegy egy pocsolyához és belenéz :
-Aztakur... - képed el magán: hátrazselézett haj, egy tincs a homlokába lógva, jóképü arc kis sebbel a homloka közepén.

én vhogy így tudnám elképzelni (bár most hogy újra olvasom a közelébe sincs regnar és kaine verziójának)s

Micho:
oké oké  

de aki erről paródiát is merne írni, annak télleg  

(amúgy jók voltak a beszólások  )

U P D A T E

regnar:

akkor amiért jókisfiú voltál, elfogadom, hogy a nép kívánságát tolmácsoltad, úgyhogy valamivel Karácsony előtt fog kikerülni  
különben jobb is, mert pont azon gondolkoztam, hogy annyira jó, hogy úgyis elnyomná az ünnepi frissítést.  

kaine:
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy mit keres a Megtorló Fantom mellett. Lehet, hogy Garth Ennis az író?  

Farek:
A kép alapján a jelenlegi Fantom apját kinyírta  a Megtorló, s Fantom ezért könnyeivel küszködve   , apja kihűlő teste fölött fogadja meg, hogy életét a Megtorló elleni harcnak szenteli.   Vagy nem erről van szó?  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése