HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (548/568) > >>

Brotan:
Üdv Micho!
Lenne egy magánjellegű Kérdésedm/kérésem.
Sajna nem engedett pü-t írni, így kérlek írd meg az emilcímedet ide a fórumra, vagy nekem : brotan@freemail.hu
Előre is köszi:
Brotan
UI: B.U.É.K!

Micho:
üdv! itt is Boldog Karácsonyt minden phan-nak  íme az ígért spéci ajándék... ami csak azért került fel ma, hogy ne homályosítsa be az ünnepi frissítés fényét  szóval egy Fantom kalandjátékról van szó, egy RPG, ha jól tudom, így nevezik. sajna nekem nincs sok tapasztalatom a témában, de nagyon ötletes valami   apróbb telepítést igényel, és máris belecsöppenhetünk egy Fantom történetbe, ahol mi vagyunk a főszereplők, és úgy alakítjuk a történetet, ahogy akarjuk! Érdemes a help-et behívni elsőnek, és ott mindent megtudhatunk, persze angolul. aztán regnar, nem belemélyedni, mielőtt kivégeznéd az összes véleményezést az ünnepi adagnak!

Mr. Walker's Last Mile

regnar:

--- Idézet ---csak januárra ígérhetjük a következőt
--- Idézet vége ---

Egye fene.... megvárom  

--- Idézet ---nem képregény lesz, és angolul kell tudni hozzá! lehet találgatni
--- Idézet vége ---

Sikerült felcsigáznod... (Bár ez a dolog már érlelődik, mert egy ideje már emlegetitek a "rejtélyes karácsonyi multi-packot". És most még ez is... Ki bírja ezt idegekkel a megjelenésig   )

Micho:

--- Idézet ---Üdvözlet , amint az ember kihagy néhány napot, tutira akkor tűnik fel egy újabb képregény 
--- Idézet vége ---
na, most is felkerült kettő, ha jól láttam... és most eltűntél?

köszönjük a véleményed, Joruto nevében is.  

--- Idézet ---Mindjárt az első pár oldalon lejött a történetről, hogy bizony nem az az "ártatlan" Fantomos kaland, mint a klasszikusokban.
--- Idézet vége ---

az biztos  

--- Idézet ---A kép amelyen a rádión hívja a tábornokot nagyon tetszik. hatalmas rádióterem és egy gyertya adja a fényt.
--- Idézet vége ---

erről eszembe jut egy mondás: "bizony, kisfiam, ha Edison nem találta volna fel a lámpát, akkor most gyertyafénynél nézhetnénk a tv-t!"  

--- Idézet ---A repülő eltérítős jelenetsor szerintem kicsit sok volt, bár jellemezte Fantom "cool-ságát",
--- Idézet vége ---

hát igen, bírom Peter David-et, ahogy kezeli a karaktereket, mindig tudja, mit lehet kihozni belőlük [lásd (szürke) Hulk].  teccenek a  nem-szöveges poénjai is, ezeket is biztos ő teszi bele, nem a rajzoló. Pl. mikor Fantom lovagolt az őserdőben és vágta közben leszedett egy mérgeskígyót    vagy a végén, Diana háza előtti Devil vs. Macskacicó   ezeket észrevettétek?

--- Idézet ---remélem hamar érkezik a következő rész
--- Idézet vége ---

csak januárra ígérhetjük a következőt, ugyanis eléggé el voltunk foglalva a karácsonyi multi-pack-kal  (de ez szerencsére az oldalon nem látszott, hisz rendszeres frissítés volt). szal a multi-pack biztos enyhíteni fogja a Fantom-lázat  csak győzzetek olvasni. sztem annyi minden lesz, hogy külön szabadságot kell kivenni az olvasáshoz majd    

de mégis, azért kitaláltam, hogyan csempésszek némi Fantomot az ünnepi frissbe, ámbátor nem képregény lesz, és angolul kell tudni hozzá! lehet találgatni!

regnar:
Fantom DC 2/4

Üdvözlet , amint az ember kihagy néhány napot, tutira akkor tűnik fel egy újabb képregény    (Mi a tanulság? Minden nap jönni   )

Mindjárt az első pár oldalon lejött a történetről, hogy bizony nem az az "ártatlan" Fantomos kaland, mint a klasszikusokban. Brutális, véres. EGy Fantom képregényben öngyilkosság egy-az-egyben? Ez durva.
Azért a Fanyar Fantom humor is megjelenik, pl amikor a hajón megkérdezi a három figura nevét, majd a kérdésre, hogy miért érdekli azt feleli, hogy helyesen álljon a sírfeliratukon..  VAgy a "ne bámulj Devil, nem illik" beszólás a replőgépen. Az csúcs volt.
A repülő eltérítős jelenetsor szerintem kicsit sok volt, bár jellemezte Fantom "cool-ságát", és lazaságát, de akkor sem éreztem annyira értelmét, hogy beletették a történetbe azt a pár képet.
A kép amelyen a rádión hívja a tábornokot nagyon tetszik. hatalmas rádióterem és egy gyertya adja a fényt. Lehet, hogy túlértelmezem, de én tutira belelátom Fantom kettősségét, egyfelől a természet emberét, másrészről a modern hősét, vagy az ősi dolgok és új dolgok keveredését.
A történet kellően érdekes, főleg, hogy két történetet kapunk two-in-one   . Kíváncsi vagyok, hogy tényleg összefonódik-e majd a két történet (Mondjuk ennek nagy az esélye) és ténylegesen több évszázadra visszanyúló családi bosszú lesz-e a végkifejlet, vagy esetleg valami más.

A beírás tetszett, de igazából arra eddig sem lehetett panasz. Köszönet a készítőknek, remélem hamar érkezik a következő rész, mert a dupla történetszál miatt, dupla erős a várakozás, azaz érdekel, hogy mi is lesz a letartóztatás vége, de a hajóba betörő víz is kellően izgalmas történetelem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése