HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (548/569) > >>

Micho:

--- Idézet ---Micho köszi a játékért, nem is tudod mekkora örömet szereztél vele..
--- Idézet vége ---
na, örülök neki  
sajna nekem kimaradtak ezek a játékok, jobban szerettem az Exploding Fist-et, Last Ninja-t, Boulder Dash-t stb  bár, hasonló felépítéssel megvolt a Hulk játék, ami onnan indult, hogy hozzá volt kötözve egy székhez, és... és ezzel ennyi is volt számunkra  a játék, mert nem tudtunk angolul... tök szomorú voltam. pedig talán csak annyit kellett volna beírni, hogy "rip-rope"    és már ki is szabadul
ha lesz valami fejlemény, nyugodtan írd meg, mert bár én nem játszom vele, de kíváncsi vagyok a sztorira    esetleg, ha vezetnél egy kis "naplót" játék közben a lépésekről, (mint a kaland-játék-kockázat könyvekben anno), azt megköszönném, és így ha kitesszük az oldalra, talán többen kapnak hozzá kedvet!

regnar:
Micho köszi a játékért, nem is tudod mekkora örömet szereztél vele.. Már önmagában, hogy Fantom, de visszahozta a régi Commodore 16/64-es érzést is, amikor éjszakákat gubbasztottunk ezek előtt a szöveges kalandjátékok előtt...
Azt nem mondhatnám, hogy rohamléptekkel haladok előre benne, belekezdtem az ünepek alatt, de csak a kezdő szobából kijutni tartott egy fél napig (na jó ez túlzás  ) mert az embernek végig kell próbálnia az összes lehetőséget/kombinációt

Micho:
üdv Brotan,

BUÉK neked is  

(email ment)

Brotan:
Üdv Micho!
Lenne egy magánjellegű Kérdésedm/kérésem.
Sajna nem engedett pü-t írni, így kérlek írd meg az emilcímedet ide a fórumra, vagy nekem : brotan@freemail.hu
Előre is köszi:
Brotan
UI: B.U.É.K!

Micho:
üdv! itt is Boldog Karácsonyt minden phan-nak  íme az ígért spéci ajándék... ami csak azért került fel ma, hogy ne homályosítsa be az ünnepi frissítés fényét  szóval egy Fantom kalandjátékról van szó, egy RPG, ha jól tudom, így nevezik. sajna nekem nincs sok tapasztalatom a témában, de nagyon ötletes valami   apróbb telepítést igényel, és máris belecsöppenhetünk egy Fantom történetbe, ahol mi vagyunk a főszereplők, és úgy alakítjuk a történetet, ahogy akarjuk! Érdemes a help-et behívni elsőnek, és ott mindent megtudhatunk, persze angolul. aztán regnar, nem belemélyedni, mielőtt kivégeznéd az összes véleményezést az ünnepi adagnak!

Mr. Walker's Last Mile

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése