HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (547/568) > >>

Micho:

--- Idézet ---játékmenetet szívesen csinálok, már amennyiben haladok majd a játékban
--- Idézet vége ---
köszi szépen  

--- Idézet ---nekünk is Ország László volt a legjobb barátunk azokban az időkben.
--- Idézet vége ---

nekünk még a kis kék "basic szótár" is befigyelt

--- Idézet ---(bár ezek után már eléggé égő lenne meghalni valahol   )
--- Idézet vége ---

legfeljebb lesz egy olyan útvonal, ahol ha akarunk, meghalhatunk

és vissza az "üzlethez":

véget ért a Fantom napi képregény! Olvasta valaki egyáltalán?  sajna újat nem indítottam, megmondom őszintén, most először voltam úgy vele, hogy nem csinálom, hisz a nagy többség úgysem olvassa... nagyon nehéz volt megállnom, de végül, mivel épp ünnepek voltak, sikerült lebeszélnem magam  szóval nem tudom, nekifogok-e valaha egy másiknak... viszont a vasárnapi azért végigmegy még  

azért kíváncsi vagyok, hogy tetszett ez a mostani, az operás. annyit tudni kell róla, hogy ez volt Falk legutolsó Fantom képregénye, amit már a halálos ágyán írt... sajna befejezni már nem tudta, a felesége írta meg Falk utolsó elképzelése alapján a történet végét. Különben ezért is ezt választottam, ha már elkészítettem a legelsőt 1936-ból, legyen keretes a dolog, és álljon itt 1999-ből Falk tiszteltére az "utolsó" Fantom. 345(!) önálló történetet írt a hat évtized alatt a Vándorló Szellemről.

regnar:

--- Idézet ---és ezzel ennyi is volt számunkra a játék, mert nem tudtunk angolul
--- Idézet vége ---

Gondolhatod, hogy nekünk is Ország László volt a legjobb barátunk azokban az időkben.    Még a "play" feliratot is szótáraztuk  

Last Ninja még mindig a legjobb   (Van is valahol egy c64 emulátorom, gyorsan fel is csapom a gépre   )

Játékmenetet szívesen csinálok, már amennyiben haladok majd a játékban (bár ezek után már eléggé égő lenne meghalni valahol   )

Micho:

--- Idézet ---Micho köszi a játékért, nem is tudod mekkora örömet szereztél vele..
--- Idézet vége ---
na, örülök neki  
sajna nekem kimaradtak ezek a játékok, jobban szerettem az Exploding Fist-et, Last Ninja-t, Boulder Dash-t stb  bár, hasonló felépítéssel megvolt a Hulk játék, ami onnan indult, hogy hozzá volt kötözve egy székhez, és... és ezzel ennyi is volt számunkra  a játék, mert nem tudtunk angolul... tök szomorú voltam. pedig talán csak annyit kellett volna beírni, hogy "rip-rope"    és már ki is szabadul
ha lesz valami fejlemény, nyugodtan írd meg, mert bár én nem játszom vele, de kíváncsi vagyok a sztorira    esetleg, ha vezetnél egy kis "naplót" játék közben a lépésekről, (mint a kaland-játék-kockázat könyvekben anno), azt megköszönném, és így ha kitesszük az oldalra, talán többen kapnak hozzá kedvet!

regnar:
Micho köszi a játékért, nem is tudod mekkora örömet szereztél vele.. Már önmagában, hogy Fantom, de visszahozta a régi Commodore 16/64-es érzést is, amikor éjszakákat gubbasztottunk ezek előtt a szöveges kalandjátékok előtt...
Azt nem mondhatnám, hogy rohamléptekkel haladok előre benne, belekezdtem az ünepek alatt, de csak a kezdő szobából kijutni tartott egy fél napig (na jó ez túlzás  ) mert az embernek végig kell próbálnia az összes lehetőséget/kombinációt

Micho:
üdv Brotan,

BUÉK neked is  

(email ment)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése