HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Brotan:
Üdv!
Eddigjó hír sajknos nincs, megjött a Semic válasza:
"Sajnos ilyen tekintetben nem szolgálhatok kielégítő hírekkel:
szinte bizonyos, hogy ilyen megjelenésre nem kerül sor:
kiadónk ma már nem jogosult a Fantom kiadására, és üzletileg
sajnos nem volna ésszerű ilyen kiadvánnyal megjelenni."
Hát mára enyi, remélem neketek van jó híretek.
Sikeres és szép hetet:
Brotan
Brotan:
Üdv kedves Phanok!
Felhívtam az Egmontot, mert még nem válaszoltak. Megígérték, hogy válaszolnak, de azt is mondták, hogy a svédekhez nem sok közük van, és "felnőtt" képregényeket nem szoktak kiadni. Folytatom a Semic-Interprintel.
Szép hétvégét,
Brotan
Joruto:
Én is, mint a többi phan egyike, gratulálok a kezdeményezéshez!
Ha még be is jön, akkor asszem páran rólad fogják elnevezni az elsőszülöttjüket! Mégha lányok lesznek is.
Micho:
--- Idézet ---Sziasztok!
A következő e-mailt írtam az Egmontak a honlapjukon www.egmont.hu található ügyfélszolgálatosnak
--- Idézet vége ---
Brotan, köszönet a többi phan nevében is, reméljük a legjobbakat!
Brotan:
Sziasztok!
A következő e-mailt írtam az Egmontak a honlapjukon www.egmont.hu található ügyfélszolgálatosnak:
"Tisztelt Venglovecz Gabriella!
Érdeklődni szeretnék, hogy az Egmont Kiadó vállalat Magyarországon tervezi-e, hogy Fantom képregényt ad ki, a figura"születésének" 70. évfordulója alkalmából. Lee Falk 1936-ban alkotta meg Fantom figuráját.
Az interneten nagy érdeklődés övezi Fantomot. Mi "Phanok" a "www.tlof.hu/halozsak"oldalon olvasgatjuk a történeteket, beszélgetünk Fantomról, a képregényről az álmainkról. Örömmel üdvözölnénk, ha csak egy nyomtatott -legyen akár fekete-fehér- történettel is megünepelnék, megünnepelhetnénk Fantom 70. születésnapját.
Megtisztelő válaszát várva, tisztelettel:
Brotan"
Mihelyt megjön a válasz, ami bízzunk benne, hogy pozitív lesz, közzéteszem.
Üdv:
Brotan
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése