HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Joruto:
Én is, mint a többi phan egyike, gratulálok a kezdeményezéshez!
Ha még be is jön, akkor asszem páran rólad fogják elnevezni az elsőszülöttjüket! Mégha lányok lesznek is.
Micho:
--- Idézet ---Sziasztok!
A következő e-mailt írtam az Egmontak a honlapjukon www.egmont.hu található ügyfélszolgálatosnak
--- Idézet vége ---
Brotan, köszönet a többi phan nevében is, reméljük a legjobbakat!
Brotan:
Sziasztok!
A következő e-mailt írtam az Egmontak a honlapjukon www.egmont.hu található ügyfélszolgálatosnak:
"Tisztelt Venglovecz Gabriella!
Érdeklődni szeretnék, hogy az Egmont Kiadó vállalat Magyarországon tervezi-e, hogy Fantom képregényt ad ki, a figura"születésének" 70. évfordulója alkalmából. Lee Falk 1936-ban alkotta meg Fantom figuráját.
Az interneten nagy érdeklődés övezi Fantomot. Mi "Phanok" a "www.tlof.hu/halozsak"oldalon olvasgatjuk a történeteket, beszélgetünk Fantomról, a képregényről az álmainkról. Örömmel üdvözölnénk, ha csak egy nyomtatott -legyen akár fekete-fehér- történettel is megünepelnék, megünnepelhetnénk Fantom 70. születésnapját.
Megtisztelő válaszát várva, tisztelettel:
Brotan"
Mihelyt megjön a válasz, ami bízzunk benne, hogy pozitív lesz, közzéteszem.
Üdv:
Brotan
Joruto:
Hmmm... tényleg tök jó lenne, ha az ünnepre tekintettel (vagy a nélkül is), az idén újra megjelenne magyarul a Fantom! Akár csak egy történetke is!
Szerintem annak, hogy a Semic kiadja, szinte semmi esélye, a FF-be talán bekerülhetne egy sztori, nagy közönségnyomásra. De az Egmont tényleg kiadhatná, pláne ha nagy gond se lenne így a jogok körül! Mostanában tényleg csak Donald kacsa és Tom & Jerry jellegű képregényeik jelennek meg, de régebben ha jól emlékszem voltak ott másfajta albumok is. Abba pedig a Fantom is baromira beleillene.
Akár lehetne könyv formátumban is (Snoopy-ból jelent meg valami hasonló), klasszikus Falk meg skandináv sztorikat közölni. Nagyon igényesen lehetne kivitelezni egy ilyet, időnként egy-egy ilyen kötet, és mindenki elégedett lehetne, nem ragaszkodnánk a havi megjelenésű füzetekhez. Legalábbis egyelőre. De akár havi vagy kéthavi rendszerességgel a modern Moonstone sorozat is üdítő színfolt lenne a palettán!
Na jó, tudom, felébredek! De jó álmodozni róla.
Micho:
--- Idézet ---Így a legjobb, mert egyből a győztesek oldalára állhatok
--- Idézet vége ---
helyes
--- Idézet ---Komolyan mondom, könny szökne a szemembe, ha egyszer csak, az újságosnál találnék újra kiadott Fantom képregényt.
--- Idézet vége ---
sztem ha ez lesz, akkor egyben tudni fogjátok azt is, ki nyerte meg akkoriban az 5-ös lottó főnyereményét
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése