HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Joruto:
Hmmm... tényleg tök jó lenne, ha az ünnepre tekintettel (vagy a nélkül is), az idén újra megjelenne magyarul a Fantom! Akár csak egy történetke is!
Szerintem annak, hogy a Semic kiadja, szinte semmi esélye, a FF-be talán bekerülhetne egy sztori, nagy közönségnyomásra. De az Egmont tényleg kiadhatná, pláne ha nagy gond se lenne így a jogok körül! Mostanában tényleg csak Donald kacsa és Tom & Jerry jellegű képregényeik jelennek meg, de régebben ha jól emlékszem voltak ott másfajta albumok is. Abba pedig a Fantom is baromira beleillene.
Akár lehetne könyv formátumban is (Snoopy-ból jelent meg valami hasonló), klasszikus Falk meg skandináv sztorikat közölni. Nagyon igényesen lehetne kivitelezni egy ilyet, időnként egy-egy ilyen kötet, és mindenki elégedett lehetne, nem ragaszkodnánk a havi megjelenésű füzetekhez. Legalábbis egyelőre. De akár havi vagy kéthavi rendszerességgel a modern Moonstone sorozat is üdítő színfolt lenne a palettán!
Na jó, tudom, felébredek! De jó álmodozni róla.
Micho:
--- Idézet ---Így a legjobb, mert egyből a győztesek oldalára állhatok
--- Idézet vége ---
helyes
--- Idézet ---Komolyan mondom, könny szökne a szemembe, ha egyszer csak, az újságosnál találnék újra kiadott Fantom képregényt.
--- Idézet vége ---
sztem ha ez lesz, akkor egyben tudni fogjátok azt is, ki nyerte meg akkoriban az 5-ös lottó főnyereményét
regnar:
--- Idézet ---kösz a tanácsokat, akkor marad Varjú
--- Idézet vége ---
Utólag én is a Varjúra szavazok (Így a legjobb, mert egyből a győztesek oldalára állhatok ), de viccen kívül nekem is tetszik így az elnevezés.
Komolyan mondom, könny szökne a szemembe, ha egyszer csak, az újságosnál találnék újra kiadott Fantom képregényt.
Micho:
kösz a tanácsokat, akkor marad Varjú
Brotan:
én viszont lelkesítenélek, hogy nyugodtan írj email-t a kiadóknak, megemlítve, hogy milyen évfordulója van idén a Fantomnak, a neten népszerű, stb, hisz ártani nem árt, és hátha ez elősegíti tényleg a sorozat (újra)kiadását mindenestre én mindent megtennék érte, az biztos.. fordítást-beírást is vállalnék
én 3 helyet tanácsolok:
Semic (ők adták ki régebben ugyebár)
Egmont (ők adják ki Skandináviában- több országban- a Fantomot, a magyar "leányvállalatuk" viszont megállt a Donald Kacsa kiadásánál itthon.. nekik biztos nem annyira necces a jogdíj sem, hisz az ő kezükben van külföldön)
Fekete-Fehér képregényantológia:
nekik is simán beleférne a koncepciójukba legalább egy Fantom történet...
a kiadók linkjeit megtalálod a kepregeny.net nyitóoldalán. a legutolsónak meg topicja is van az ottani fórumban. sok sikert, várjuk a fejleményeket, válaszokat!
Joruto:
Szerintem is baromi jól hangzik a Fekete Varjú, úgy magam elé képzelve a kalózt, nagyon jó név neki! Én mindenképp erre szavazok. Nem csak jobban hangzik magyarul mint a Black Poe, de kifejezetten jól hangzik magyarul. Tényleg olyan mint a Rőtszakáll. Max. valahol utalni lehet rá, hogy "Poe, a Fekete Varjú", vagy a lány úgy mutatkozik be mint XY Poe, a Fekete varjú lánya.
Kíváncsi si lettem erre a sztorira!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése