HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Brotan:
Sziasztok!
Újabb hír jött az Egmont-tól...
"Köszönöm érdeklődését.
Sajnos nem tudok jó hírrel szolgálni. A Fantom című képregényt előre láthatólag nem fogjuk kiadni.
Minden jót kívánok."
Hát ennyi, sajna nem lesz Fantom, Ha csak mi nem csinálunk. Maszek kiadást. Mondjuk Mint a MFK azaz a Magyarországi Fantom Klub belső kiadványa, így nem kell jogdíj, kötelespéldány, ISSN szám...
Üdv: Brotan
Micho:
--- Idézet ---Mondjuk a közös kiadás nem rossz ötlet, azaz egy füzetben kétféle képregény...
--- Idézet vége ---
közös kiadás lenne, az igaz, de nem egy füzetben, ilyet sose tennék egy Spawn... akarommondani Fantom rajongóval ha a Spawn rajongókat akarnám megtréfálni, mondjuk egy újraindított Bobo sorozat vendégszereplője lehetne a Spawn képregény (mint Góliát anno)
regnar:
Brotan: Köszönet az információgyűjtésért
Micho: Ennek a projectnek esetleg lehetnek hátulütői is, azaz néhány elvetemült Spawn rajongó esetleg egy sötét téli estén, egy elhagyott utcán.. bemutat rajtad néhány, a Spawn képregényből ellesett fogást és rituálét, amiért csak így juthatnak a képregényhez
Mondjuk a közös kiadás nem rossz ötlet, azaz egy füzetben kétféle képregény... másfélszeres áron.. hm én megvenném (Bár nem hiszem, hogy Spawn és Fantom megférne egy füzetben )
Micho:
--- Idézet ---Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy köszi a lelkes próbálkozást Brotan!
--- Idézet vége ---
bizony! thx Brotan az utánajárásért
én már ki is terveltem a "lottó ötös: Fantom projectemet"
megosztom veletek.
nem egyszerűen kedvező áron, minőségi Fantom történeteket adnék ki, hanem valami cselhez folyamodnék, hogyan tudnék új olvasókat szerezni hősünknek itthon. szal olyasmire gondoltam, hogy megveszem az egyik menő amcsi képregény jogait (legyen mondjuk a Spawn), és azt árukapcsolással adnám a Fantomhoz tehát a Spawnhoz csak a Fantomon keresztül juthatnának az olvasók, mert a Spawn nem lenne bolti forgalomban lenne a Fantomban egy kérdőív az adott számról, és aki helyesen kitölti (azaz muszáj volt elolvasni hozzá a Fantomot) az visszaküldi a kiadónak és kapja ingyen a Spawn képregényét
Idővel persze a Fantom megerősödik, és nem lesz szüksége mindenféle kísérő képregényre
Joruto:
Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy köszi a lelkes próbálkozást Brotan!
Sejtettem, hogy a Semic valahogy így fog reagálni, régen volt már, hogy az utolsó Fantom szám megjelent, és valamiért csak abbahagyták a kiadást, nyilván nehézkes lenne újraindítani. Az Egmontban bíztam, de hátha valamelyik új kiadónak még eszébe jut a dolog, amelyikre nem is gondoltunk.
Bár a legjobb tényleg az lenne, ha Micho megnyerné a lottó ötöst! Azzal Fantom téren mi is jól járnánk, szerintem!
Addig is nemsokára itt a szülinap, és újabb Fantom történetek itt a HZs-n! Ez volt a reklám helye.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése