HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (543/569) > >>

Micho:

--- Idézet ---Nos? Kiadjuk?
--- Idézet vége ---
hát ez kemény dió! egész nap ezen gondolkoztam, sokszor nagyon lelkes voltam, de aztán sajnos lehűtöttek a hideg tények... hisz ehhez elég sok pénz kell. még úgyis, hogy sok mindenben segítenének nekünk, felvenni a kapcsolatot a külföldi kiadókkal, elrendezni a jogdíjakat, stb, stb... de a lényeget, a költségeket nekünk kellene állni... amiről nem is tudjuk milyen nagyságrend, de egyetlen szám is (amit megjelentetnénk az alkalomra, mondjuk egy 2 vagy 3 sztorinyi, kb 100 oldalas könyv) biztos belekerülne 1 millió forintba nyomdaköltségekkel, jogdíjakkal együtt. persze az ár biztos sokmindentől függ, példányszám,  külalak (no, ez fekete/fehér lenne, így már biztos olcsóbb). aztán ott van, hogy ki adná ki? alapítani kéne egy kiadót, vagy "csak" a pénzt összedobni, és összeállni valamelyik létező képregénykiadóval? nem tudom, hányan lennének benne ebben, én rajtam sztem nem múlna, ha látnám, hogy van rá esély... anyagiakon kívül még bevállalnám a fordítást és beírást is, amivel megintcsak csökkene a kiadás. szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre. Brotan, te addig esetleg kérdezd meg, mennyibe kerülne egy egyszeri kiadás nagyjából, hogy tudjunk mire számolni

Brotan:
üdv!
Megkerestem a Fekete Fehér Képregéényantológiát:
"A Míves Céh Kiadó tervei között nem szerepel Fantom képregény kiadása, és
tudomásom szerint más képregénykiadók sem készülnek ilyesmire.
Amennyiben méltó módon szeretnék megünnepelni a Fantom születésnapját, azt
tanácsolom, hogy adjanak ki saját maguk Fantom képregényt. Szívesen segítünk
megkeresni a jogtulajdonost és letárgyalni vele ennek a feltételeit.
Üdvözlettel,"
Nos? Kiadjuk?
Brotan

Micho:

--- Idézet ---Sziasztok!
Újabb hír jött az Egmont-tól...
--- Idézet vége ---
akkor azt hiszem, lemondhatunk a kiadásról. pedig milyen jó lett volna...
esetleg ha a Fekete-Fehér Képregényantológia lépne az ügyben...   nekik írtál Brotan? (EZEN az oldalon van címük) nekik még oda tudnánk adni a 3 oldalas Lee Falk cikkemet is az ünnep apropóján... emlékeztek rá? 1  2  3
ők úgyis szoktak szerzőkről dokumentációkat közölni, és Falk épp aktuális volna...

Brotan:
Sziasztok!
Újabb hír jött az Egmont-tól...

"Köszönöm érdeklődését.

Sajnos nem tudok jó hírrel szolgálni. A Fantom című képregényt előre láthatólag nem fogjuk kiadni.

Minden jót kívánok."

Hát ennyi, sajna nem lesz Fantom,  Ha csak mi nem csinálunk. Maszek kiadást. Mondjuk Mint a MFK azaz a Magyarországi Fantom Klub belső kiadványa, így nem kell jogdíj, kötelespéldány, ISSN szám...

Üdv: Brotan

Micho:

--- Idézet ---Mondjuk a közös kiadás nem rossz ötlet, azaz egy füzetben kétféle képregény...
--- Idézet vége ---
közös kiadás lenne, az igaz, de nem egy füzetben, ilyet sose tennék egy Spawn... akarommondani Fantom rajongóval   ha a Spawn rajongókat akarnám megtréfálni, mondjuk egy újraindított Bobo sorozat vendégszereplője lehetne a Spawn képregény (mint Góliát anno)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése