HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (542/568) > >>

Dórika:
Fantom képregény: Nyomtatásban!!!!!!!!!!!

--- Idézet ---hát ez kemény dió! egész nap ezen gondolkoztam, sokszor nagyon lelkes voltam, de aztán sajnos lehűtöttek a hideg tények...
Brotan, te addig esetleg kérdezd meg, mennyibe kerülne egy egyszeri kiadás nagyjából, hogy tudjunk mire számolni
--- Idézet vége ---

Nagyon jó lenne, ha ezt meg lehetne tényleg oldani! Én mindenképpen támogatom, a kezdeményezést!

--- Idézet ---"Hálózsák belső kiadást"
--- Idézet vége ---

Brotan:
Üdv!
Éppen két könyvkiadás között vagyok   , úgyhogy tájékoztatásként két ár: Az egyik 63 oldal, A5 formátum, színes fóliázott borító, tartalom szöveg, ábra +10oldal színes kép Eből 300 db-ot csináltattunk, 220+áfa volt darabja. Most egy másik, egy zsebkönyv van munka alatt, még nem állt teljesen össze, az ajánlat 60 oldal feketefehér, félkarton egyszínnel nyomott birító, 800 Db esetére adtak bruttó 60 Ft/db.
Nem is a nyomással lenne a gond. Meg kellene oldani a terjesztést. Az is pénzbe kerül, és nem biztos, hogy visszajön az ára. Lehet, hogy csak egy "Hálózsák belső kiadást" kellene csinálni. Ezt szerintem könnyebben ki tudnánk vitelezni.
Brotan

Micho:

--- Idézet ---Nos? Kiadjuk?
--- Idézet vége ---
hát ez kemény dió! egész nap ezen gondolkoztam, sokszor nagyon lelkes voltam, de aztán sajnos lehűtöttek a hideg tények... hisz ehhez elég sok pénz kell. még úgyis, hogy sok mindenben segítenének nekünk, felvenni a kapcsolatot a külföldi kiadókkal, elrendezni a jogdíjakat, stb, stb... de a lényeget, a költségeket nekünk kellene állni... amiről nem is tudjuk milyen nagyságrend, de egyetlen szám is (amit megjelentetnénk az alkalomra, mondjuk egy 2 vagy 3 sztorinyi, kb 100 oldalas könyv) biztos belekerülne 1 millió forintba nyomdaköltségekkel, jogdíjakkal együtt. persze az ár biztos sokmindentől függ, példányszám,  külalak (no, ez fekete/fehér lenne, így már biztos olcsóbb). aztán ott van, hogy ki adná ki? alapítani kéne egy kiadót, vagy "csak" a pénzt összedobni, és összeállni valamelyik létező képregénykiadóval? nem tudom, hányan lennének benne ebben, én rajtam sztem nem múlna, ha látnám, hogy van rá esély... anyagiakon kívül még bevállalnám a fordítást és beírást is, amivel megintcsak csökkene a kiadás. szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre. Brotan, te addig esetleg kérdezd meg, mennyibe kerülne egy egyszeri kiadás nagyjából, hogy tudjunk mire számolni

Brotan:
üdv!
Megkerestem a Fekete Fehér Képregéényantológiát:
"A Míves Céh Kiadó tervei között nem szerepel Fantom képregény kiadása, és
tudomásom szerint más képregénykiadók sem készülnek ilyesmire.
Amennyiben méltó módon szeretnék megünnepelni a Fantom születésnapját, azt
tanácsolom, hogy adjanak ki saját maguk Fantom képregényt. Szívesen segítünk
megkeresni a jogtulajdonost és letárgyalni vele ennek a feltételeit.
Üdvözlettel,"
Nos? Kiadjuk?
Brotan

Micho:

--- Idézet ---Sziasztok!
Újabb hír jött az Egmont-tól...
--- Idézet vége ---
akkor azt hiszem, lemondhatunk a kiadásról. pedig milyen jó lett volna...
esetleg ha a Fekete-Fehér Képregényantológia lépne az ügyben...   nekik írtál Brotan? (EZEN az oldalon van címük) nekik még oda tudnánk adni a 3 oldalas Lee Falk cikkemet is az ünnep apropóján... emlékeztek rá? 1  2  3
ők úgyis szoktak szerzőkről dokumentációkat közölni, és Falk épp aktuális volna...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése