HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézet ---Üdv!
Egy 25öst én is felajánlok.
--- Idézet vége ---
ez a beszéd! már csak 250. 000 Ft "kiadó"
Brotan:
Üdv!
Egy 25öst én is felajánlok.
A sorszámozás egy egyszerű sorszámozó bályegzővel megoldható.
Brotan
Dórika:
Frissültünk!
Fantom (Dc minisorozat) 3/4 - Fel a kezekkel!
Micho:
köszi a felajánlást, akkor még legalább 275. 000 Ft "kiadó"
az előzetes felmérésekkel pedig több bajom is van, leginkább úgy, mint Orbán Viktornak volt 2002-ben az exit poll eredményekel szóval én már nem igazán hiszek bennük... főleg nem egy netes szavazásnak, ami sztem nem tükrözi a valóságot. mert azt nem lehet kiszámítani, hogy "Kovács Pista" meglátja a boltban ifjú kori hősét, a Fantomot... és egyből kosárba teszi. de az is lehet, hogy itt a neten sokan bejelölik, hogy "igen, megvenném" de mikor rákerül a sor, vesz egy új panini kiadványt helyette valamelyik fesztiválon. én úgy érzem, a fele anyag "elmenne" ezeken a képregényes rendezvényeken idővel, hisz sok törzsvásárló van, aki bármit megvesz csak képregény legyen alapon gondolkozik. (bár tudom, hogy egyre több a kiadvány, és egyre többen szelektálnak, de jónéhányan vannak mindenevő gyűjtők... nekem is idő hiányában vagy 4-5 magyar képregény figyel a polcon olvasatlanul, de egyszer kézbe veszem) és a Fantom valóban egy kultikus figura minden magyar képregényszeretőnek a generációnkból, és biztos vagyok benne, hogy egy egyszeri szám el tudna fogyni a piacon. és az, hogy miként megy el (nyögvenyelősen avagy szuperül) határozza majd meg, hogy legyen-e további kiadás belőle.
az üzleti részével egyetértek, de ez már nagyon kényes kérdés, sztem ne menjünk bele itt. biztos, hogy aki ebbe most belead, nem akar majd meggazdagodni rajta, de egy bizonyos százalék hasznot remélhet majd idővel belőle, amelett, hogy tényleg egy élménnyel lesz gazdagabb, mert részt vett a Fantom jubileumi feltámasztásában itthon. és persze egy-egy tiszteletpéldány mindenképp jár a befektetőknek
sőt, felevtődött, hogyha nem jár sok plusz ktsg-gel, az első száz legyen sorszámozott példány
szóval mindenképp a lehető legalacsonyabb áron kell tartani a dolgot, de úgy, hogy az a haszon azért még benne legyen, hisz ez más szemmel nézve mégiscsak üzleti befektetés... ha nem is a luxusprofitra hajtunk
Zaj:
Nagyon nehéz lesz összeszedni a pénzt...
Két dolgot javasolok:
mindenképp komolyan fel kéne mérni itt a neten az igényeket, ha nem úgy néz ki, hogy lenne legalábbb 1000-1500 ember aki megvenné 700-1000 Ft-ért, akkor nem fog összejönni a dolog. ez a felmérés arra lenne jó, hogy Micho mellett lássa még azt néhány ember, hogy van esély a pénze visszaszerzésére.
az is fontos, hogy valamilyen nyereséget számoljatok az árba, két ok miatt: 1) ha nem fogy el minden példány akkor se bukjatok olyan nagyot 2) szerintem úgy lesz elég befektető, ha benne lesz a pakliban a néminemű anyagi haszon. (pl 10%-os nyereség esélyével meggondolom én is hogy betegyek mondjuk 25.000 ft-ot, és mások is elképzelhető, hogy vannak így vele, legroszabb esetben vettem 25 rongyért egy nagyon menő Fantom különszámot)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése