HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (539/568) > >>

Micho:

--- Idézet ---Hagy helyesbítsem Michot, már 400 000! 
--- Idézet vége ---
ilyen egy jó Fantom phan!  

kíváncsi vagyok, hogy összejön-e végül a "maradék" 200.000. Ft
még egy-két komoly befektetés kéne... de már tényleg egyre közelebb vagyunk a célhoz, srácok!

Joruto:
Hagy helyesbítsem Michot, már 400 000!    
20 "ropit" (Borsodi Sós Rúd megteszi, vagy esetleg Wolf?  ) én is hozzá tudok tenni.

És: a hír igaz! DC Fantom kalandjai is folytatódnak! Hamarosan, itt a HZs-on! Ez volt a reklám helye.

Micho:

--- Idézet ---Hát, ha komoly a dolog, 30 ropit én is beáldozok a Fantomnak, úgyis kapok most ösztöndíjat...
--- Idézet vége ---
hát most már egyre komolyabbnak látszik, bizony! köszi a komoly befektetést neked is!  

azt hiszem, ez jelent valamit, két nap alatt már van 380.000. Ft felajánlás egy Fantom képregény megjelentetésére!  

hihetetlen és nagyon örülök  

még akkor 220. 000 Ft "kiadó" és fordulhatunk a kiadóhoz gyerekek!  

--- Idézet ---A beírás/fordítás ismét a szokásos. Szokásosan jó
--- Idézet vége ---

köszi a kritikát!    és hogy ne úgy álljunk a 4. részhez, hogy jajj de kár, befejeződik, elárulom, hogy Jorutóval eldöntöttük, utána megcsináljuk a 13 részes DC-ongoingot is! azt pedig nem más jegyzi, mint Mark Verheiden (itthon pl. az Alien képregényből ismert). szóval jó lesz!

szam:
Hát, ha komoly a dolog, 30 ropit én is beáldozok a Fantomnak, úgyis kapok most ösztöndíjat...

regnar:
Szép lassan belopakodott egy újabb Fantom képregény.  

Fantom - (DC-mini) 3/4

Borító. Fantom érdekesen néz ki, mintha nem is őt látnám. Ez a borostás, kissé megnyúlt arc mindenesetre jól áll neki.

Képregény. A rajzok továbbra is tetszenek, ez nem változik már úgy gondolom a történet során.

Történet. Nem ült le az előző részekhez képest, sőt még udták bonyolítani is, szerintem a következő részben Diana is "főszerepet" kaphat, ha máshogy nem is, úgy, hogy túszul ejti Chessman, bár ez csak találgatás.. Nagyon tetszenek a két történet közötti átkötések, pl a fény megjelenése, és a végkifejlet, ahogy a két történetben egyszerre érkezik el a pillanat, amikor egy nagyobb létszámú csapattal kell leszámolnia Fantomnak. Ebben a részben nemtalálkoztam olyan sok "szokásos" Fantomos humorral, de nem is hiányzott, jól állt a történetnek a kissé komor hangulat. Egy humoros kitétel azért volt, a fiú visszaemlékezése közben, mikor fejtegette, hogy Fantom illedelmes, és nem marad tovább, mint ahogy szívesen látják. Fantom eléggé durván bánik Chessman-nel, látszik rajta, hogy némileg tllép a "józan belátás" határain, és hagyja, hogy eluralkodjanak rajta érzései.

A beírás/fordítás ismét a szokásos. Szokásosan jó  

A következő rész, ha megérzéseim nem csalnak kellően izgalmas lesz, szóval lelkesen várom a befejező részt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése