HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (538/568) > >>

Brotan:
Esetleg csináltathatnánk "70th anniversary" bögrét/baseballsapkát/pólót?
Vélemény

Micho:

--- Idézet ---Ha így a kiadás nem jön össze, csinálhatnánk házikiadást is.
Vélemények erről?
--- Idézet vége ---
hát... ezen is sokat gondolkoztam, és végül arra jutottam, házi kiadásra nem szívesen vállalkoznék, sem anyagi sem energia ráfordítással. szerintem erre jók a honosítások is, amik fenn vannak az oldalon és nem érzek akkora késztetést, hogy a kezemben is foghassam őket  

Brotan:
Üdv!
Ha így a kiadás nem jön össze, csinálhatnánk házikiadást is.
Vélemények erről?
Brotan

Micho:
nos, az üzemszünet miatt fel kell hozzam a topikot, mert a hiba alatt nem tudott senki sem reagálni az előző irományra.  

de hogy legyen vmi új is, íme egy kép, amit Fantom "ajándékozott" anno Donald Kacsának, mikor ő ünnepelte a 70. évfordulóját
(kíváncsi vagyok, tőle kapni fog-e idén a hasonló alkalomból   )

a legendás Sy Barry készítette egyébként 2004-ben

Micho:
képzeljétek, jártamban-keltemben a neten mire akadtam:

valószínű egy (végül ki nem adott) Game Boy Advance platformra írt Fantom kalandjátékra! tehát felülnézeti, mászkálós, gyűjtögetős, lövöldözős!! íme két video, az előbbi a játék teaser-e, a másikon pedig állati a dob

game intro

game trailer

az egyik végén van egy honlapcím, azon viszont nem sok infót találtam a cuccról (kivéve Falk másik hőséről, Mandrake a mágusról mintázott másik játék   ). szóval máshol sem találtam róla infót, pedig már pár éve elkészült a dátumok szerint. kicsit furának találom, mit gondoltok?

és Brotan (mint szócsövünk):
Megemlíthetnéd a Míves Céhnek, hogy összegyűlt 400. 000 Ft a Fantomra. Esetleg így már benne lennének egy közös kiadásban? már nem tartom valószínűnek, hogy több befektető jelentkezzen  úgyhogy most az látszik az egyetlen járható útnak, hogy a maradékot egy kiadó megfinanszírozza. Kíváncsi vagyok mit mondanak, vagy mit tanácsolnak, ha ők nem tudnak segíteni, kihez forduljunk!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése