HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (533/569) > >>

Brotan:
Sziasztok!
Nekem tetszetettek a napi képregények, bár február közepén vége lett a vasárnapinak is. Igazából eléggé el van vágva szerintem a vége szerintem hiányzik egy igazi befejezés.
A svéd borítók nagyon ott vannak, ilyenkor sajnálom, hogy nálunk Fantom elbúcsúzott annakidején.
Brotan

Micho:

--- Idézet ---Szóval..hmm..az úgy volt...itt a gyónás ideje   
Vétkeztem.
--- Idézet vége ---
megbocsátok bűneidnek  mérlegre tétettett vala mind a rossz és jó cselekedetid, s a jó javára billent az mérce

igazság szerint Falk egyedülálló volt a napi strip-ek írásában, bár jó fordítás is kellett hozzá anno a magyar Fantomban, hogy ne tűnjön furának az időnkénti szövegismétlés, ami a napi megjelenés miatt volt... ugye mindig visszautalt egy-egy előző képkockára, jelenetre. Nem gondolná senki sem, hogy pl a "Túsz Heróért cserébe" vagy a "Timpenni dobjai", "Hanta boszorkánya", stb sztorik amik megjelentek itthon, mind-mind napi képkocka volt eredetileg, mert tele voltak szöveggel, és részletgazdag képkockákkal illusztrálták... talán csak a strip formátumú panelek buktathatják le őket  (azt még hozzáteszem, hogy mi a már szerkesztett változatokat olvashattuk, némi képkocka kihagyással).
szóval nekem nem igazán jön be a post Falk éra, az új történetek alapján, amiket láttam. Ez a "Terror az operában" sztori volt Falk utolsó munkája, de ezt is már a felesége fejezte be, mert a vége fele meghalt a művész

+++

azt gondoltam, hogy mostantól mindig felteszem a legfrissebb skandináv sztori borítóját. Mindig a Fantomen kiadványt fogom majd bemutatni, most kivételesen a másik két ország borítóját is felteszem, hogy lássátok a különbségeket... nem sok van  szóval lehet majd a borítókról is véleményt írni

2006/5
Diana's Crisis part 5 - Phantoms of the Night

Fantomen (svéd)[/i]

Fantomet (norvég)[/i]

Musta Naamio (finn)[/i]

regnar:
Szóval..hmm..az úgy volt...itt a gyónás ideje  

Vétkeztem.

Megmondom őszintén nekem a napi/heti képregények szépen elsikkadtak.. az ember egy idő után elfeledkezett róla (vagyis én), persze ez nem jelenti az, hogy utólag nem pótolta/ja.. Talán, ha a füzetekhez lettek volna csapva, vagy valami..
És be kell vallanom, hogy az utolsó pár részt(képsort) nem is olvastam - idáig.. Mondom, valahogy nem esett róla szó, aztán elfelejtődött (Mármint elfelejtettem, nem figyeltem, nem követtem), hogy vannak ezek is. Legalábbis nálam.
szóval mentség az nincs (ide valami pirulós smájli kellene)

Micho:
nemrég véget ért a (vasár)napi-Fantom képregény is az oldalon, hogy tetszett? sajnos a napi-Fantom érdeklődés hiányában mexünt anno, még a hardcore fanok sem voltak rá vevők    igazából nem is baj, mert azokba a pici bubikba kitaláni a szöveget, hogy beleférjenek, elég gáz volt... a munkaidő felért 2 skandinávval  a vasárnapi kalandokon még gondolkozok, azzal nincs ekkora meló... de őszintén, van értelme, hogy egy oldal megy ki egy héten? mondjuk ez a fajta eredetileg is így jelenik meg odakinn...   (bár belátom, újságból kivagdosni, és egymás mellé tenni egy mappába és gyönyörködni benne izgalmasabb, mint kattintgatni egy a honlapon)

Galen:
Ki ez a J-ó P-asi ?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése