HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (534/568) > >>

Micho:

--- Idézet ---
--- Idézet ---...nyugtasssatok meg, ahogy a mi ünnepi logónk a távolba tekintő Fantommal sokkal jobb lett  mert szerénytelenség nélkül én azt állítom... hogy igen   ...
--- Idézet vége ---
háát, nem is tudom, én mikor először néztem a logót azt hittem, hogy 77 éves  
--- Idézet vége ---
hehe  

na jó bevallom... legyen egy kis műhelytitok: először a logó tervezésénél elírtam, és valóban 77 volt  legnagyobb poén, hogy végig észre se vettem, csak Galen figyelmeztetett kb 1 héttel a megjelenés előtt, mikor odaadtam neki a Deviles borit retusra. de addigra már kész volt a koncepció, hogy a két számban fog állni a 1936-2006-os dátum, és ennek a fontnak a nullájába nem fért be... sőt hirtelen nem is találtam olyat, ami így nézett volna ki, így a hetes szárát meghosszabbítottam, nullát létrehozva ezzel    és tök elégedett voltam magammal, erre jön Zaj...    

borítókkal kapcsolatban még egy érdekesség: ugye említettem, hogy a skandináv sztorikat egy az egyben adják le az ausztrálok, angolra lefordítva, csak a borítót rajzolják újra (és az ő kiadásuk fekete/fehér). nekem szinte mindig jobban tetszenek a skandináv művészek által rajzolt borik, az ausztráloké néha olyan semmilyenek, amit regnar is megjegyzett az ünnepi frissben... általában csak kivesznek egy képkockát a sztoriból, és azt rajzolják meg nagyban, slussz. íme egy példa, felül a skandináv, alul pedig az ausztrál borija ugyanannak a történetnek... és mintha semmi közük nem lenne egymáshoz    Hogy miért mániájuk ez a borítócsere azt nem tom    (egy tippem van, hogy az aussie-knak a Fantom jelmeze "lila", a skandinávoknál pedig kék... és nálunk is ez foganasodott meg.)

Zaj:

--- Idézet ---...nyugtasssatok meg, ahogy a mi ünnepi logónk a távolba tekintő Fantommal sokkal jobb lett  mert szerénytelenség nélkül én azt állítom... hogy igen   ...
--- Idézet vége ---
háát, nem is tudom, én mikor először néztem a logót azt hittem, hogy 77 éves

regnar:
Hát igen.. Fantom hangulata nem sok van...  Én is mint érdekességet említettem.

Logo ügyben én már voksoltam   az értékelésemben, látva ezt a logót, még jobban úgy érzem, hogy a TI logótok a legjobb.

Nekem is a második jön be legjobban, nagyon jól néz ki ez a narancsos-sárgás színhatás, és a figurák is jók.. ámbár ha jobban megvizsgáljuk Fantom nemesebbik felét (hátsóját) akkor mintha nem lenne egészen arányos a felsőtestéhez képest.. mintha hiányozna.
Devil viszont nagyon jól néz ki, kellően félelmetes.

Micho:

--- Idézet ---a jövőben játszódik Phantom 2040 címmel.
--- Idézet vége ---
háhá, ez bizony a Phantom 2040-es képregény és rajzfilm videojáték változata  érdekességnek elmegy a 2040-es dolog, ám sztem nem sok Fantom hangulata van.  köszi regnar

ígértem még borítókat:

a skandinávok úgy tűnik egész évben ünnepelnek, mert minden ezévi számukon ott a "Fantomen 70 AR" ünnepi logo, eddig 2006-ban 4 szám jelent meg (mert ugye ott kéthetente jön ki új   ) beteszem érdekességképp a borikat, nyugtasssatok meg, ahogy a mi ünnepi logónk a távolba tekintő Fantommal sokkal jobb lett  mert szerénytelenség nélkül én azt állítom... hogy igen  

nekem a második jön be amúgy a legjobban ezek közül!

regnar:
Az általad említett játékot még nem találtam meg, de ismerek egy nintendos változatot, amely a jövőben játszódik Phantom 2040 címmel.

p2040-01

p2040-02

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése