HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (532/568) > >>

Andreas:
Hello all friends of the Phantom,

my name is Andreas Eriksson and I am a fan and collector of the Phantom. By pure luck I found the website http://halozsak.tlof.hu/main.htm with a Phantom 70th anniversary article. It looked great (someone must have spent a lot of time with all those scans, although I could not make them work).

I don't understand a single word of hungarian, and it was very difficult for me to find out how to register to this forum  

But if anyone has any questions about the Phantom in Sweden or wants to talk about the Phantom, you can e-mail me or start a topic about it here.

I am very interested in buying Fantom comics from Hungary, or exchanging it for Phantom comics from other countries. Please contact me if you can help me with this.

Excuse me if I didn't post this in the right place, but as I said I don't understand a word of hungarian...

Best wishes to all
/Andreas

Micho:

--- Idézet ---Igazából eléggé el van vágva szerintem a vége szerintem hiányzik egy igazi befejezés.
--- Idézet vége ---
sztem a szerver-kihagyás miatt akadozott a vége, csekkold le mégegyszer Brotan az "igazi" befejezésért

Brotan:
Sziasztok!
Nekem tetszetettek a napi képregények, bár február közepén vége lett a vasárnapinak is. Igazából eléggé el van vágva szerintem a vége szerintem hiányzik egy igazi befejezés.
A svéd borítók nagyon ott vannak, ilyenkor sajnálom, hogy nálunk Fantom elbúcsúzott annakidején.
Brotan

Micho:

--- Idézet ---Szóval..hmm..az úgy volt...itt a gyónás ideje   
Vétkeztem.
--- Idézet vége ---
megbocsátok bűneidnek  mérlegre tétettett vala mind a rossz és jó cselekedetid, s a jó javára billent az mérce

igazság szerint Falk egyedülálló volt a napi strip-ek írásában, bár jó fordítás is kellett hozzá anno a magyar Fantomban, hogy ne tűnjön furának az időnkénti szövegismétlés, ami a napi megjelenés miatt volt... ugye mindig visszautalt egy-egy előző képkockára, jelenetre. Nem gondolná senki sem, hogy pl a "Túsz Heróért cserébe" vagy a "Timpenni dobjai", "Hanta boszorkánya", stb sztorik amik megjelentek itthon, mind-mind napi képkocka volt eredetileg, mert tele voltak szöveggel, és részletgazdag képkockákkal illusztrálták... talán csak a strip formátumú panelek buktathatják le őket  (azt még hozzáteszem, hogy mi a már szerkesztett változatokat olvashattuk, némi képkocka kihagyással).
szóval nekem nem igazán jön be a post Falk éra, az új történetek alapján, amiket láttam. Ez a "Terror az operában" sztori volt Falk utolsó munkája, de ezt is már a felesége fejezte be, mert a vége fele meghalt a művész

+++

azt gondoltam, hogy mostantól mindig felteszem a legfrissebb skandináv sztori borítóját. Mindig a Fantomen kiadványt fogom majd bemutatni, most kivételesen a másik két ország borítóját is felteszem, hogy lássátok a különbségeket... nem sok van  szóval lehet majd a borítókról is véleményt írni

2006/5
Diana's Crisis part 5 - Phantoms of the Night

Fantomen (svéd)[/i]

Fantomet (norvég)[/i]

Musta Naamio (finn)[/i]

regnar:
Szóval..hmm..az úgy volt...itt a gyónás ideje  

Vétkeztem.

Megmondom őszintén nekem a napi/heti képregények szépen elsikkadtak.. az ember egy idő után elfeledkezett róla (vagyis én), persze ez nem jelenti az, hogy utólag nem pótolta/ja.. Talán, ha a füzetekhez lettek volna csapva, vagy valami..
És be kell vallanom, hogy az utolsó pár részt(képsort) nem is olvastam - idáig.. Mondom, valahogy nem esett róla szó, aztán elfelejtődött (Mármint elfelejtettem, nem figyeltem, nem követtem), hogy vannak ezek is. Legalábbis nálam.
szóval mentség az nincs (ide valami pirulós smájli kellene)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése