HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (525/568) > >>

regnar:
Captain Bicepsz monnggyon le    

Ezen a borítón rengeteg a szöveg...

Micho:
itt a legújabb rész!

Fantomen 2006/11
The Shadow

nem elég, hogy a Fantomból 3 oldalt ilyen sz@rságra "pazarolnak" de még rá kellett rakniuk a borítóra is ezt a majmot  

de: ezúttal ilyen ajándék volt a laphoz:  

Micho:

--- Idézet ---Simán elolvasnám, de ezt már említettem 
--- Idézet vége ---
meg kéne kérni svéd barátunkat, küldje el, és mellékeljen egy angol fordítást  illetve nem is kell, mert az első rész már megjelent Ausztráliában, csak fekete-fehérben. tehát a terv: a srác szkennelje be a svéd változatot (Galen kedvéért kivételesen most a színes skandinávba írnánk be a honosítást   ), majd vegye meg a Frew-et, amit szintén beszkennelhetne a fordítás miatt  

--- Idézet ---A legújabb borítót inkább közepesnek nevezném...
--- Idézet vége ---
én is így látom  bár egy klasszikus Fantom-beállítás, igazából semmi extra, ezt sztem nem is az a rajzoló készítette, akit szeretünk.

regnar:
a 2006/9 borítója szerintem nagyon komoly. Fantom über-brutálul néz ki a két forgópisztollyal és jól néz ki rajta a köpeny és a kalap. jó kis gótikus hangulata van a dolognak.  A háttérben - gondolom a főgonosz - is kellően gonoszan néz ki. Simán elolvasnám, de ezt már említettem   Érdekes, hogy a főgonosz a két kést ellentétes irányba fogja.
 A legújabb borítót inkább közepesnek nevezném...de csak azért, hogy meg ne sértsem a rajzolót.. érdemes megnézni Fantom bal oldalát. Valahogy nem áll össze..

Micho:
itt a legújabb rész:

Fantomen 2006/10
2 db Lee Falk klasszikust tartalmaz, tehát most nincs új sztori.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése