HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (524/569) > >>

TOM1:
Ha jól látom Fantominak van két pisztolya is. Azt hogyan használja? Ha valaki túl jó bajvívónak tűnik, hátrál egy métert aztán előrántja és szemközt lövi az illetőt?

Micho:

--- Idézet ---mindig ilyen gatyája volt?  Jelzi a csajoknak, hogy VESZÉLYes szerszám bújik meg alatta és az nem a kard
--- Idézet vége ---
ja, a titkos fegyver... ez is apáról-fiúra száll  

TOM1:
mindig ilyen gatyája volt?  Jelzi a csajoknak, hogy VESZÉLYes szerszám bújik meg alatta és az nem a kard

Micho:
kicsit elmaradtam, mert már jön sztem a következő rész is nemsoká odakint, de íme a 12-es:

Fantomen 2006/12
The Shipwreckers on Kinloch Island

(meg persze keptön bicepsz még mindig citromdíjas   )

és hogy valami jó hírrel is szolgáljak az itteni phanoknak:
kövi frissítésben már lesz egy Fantom, krónikás   egyik érdekessége, hogy talán ebben a részben volt a Fantom legközelebb hozzánk, földrajzilag, ugyanis Bécsben játszódik, az 1790-es évek végén. most azon filóztam, hogy akkor állt-e már a Monarchia, akik jók történelemből, segítsenek  

Andreas:

--- Idézet ---Hello Andreas!
Can you scan the playcard "Fantomen" and send the pictures to us? If it is possible we can do print it out for us.
Thans,
Brotan
--- Idézet vége ---
I don't have a scanner at the moment so I can't do it right away. However, it is a very cool card set. Each King, Queen and Jack have different images of the Phantom, Diana, Guran etc.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése