HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (524/568) > >>

Micho:
kicsit elmaradtam, mert már jön sztem a következő rész is nemsoká odakint, de íme a 12-es:

Fantomen 2006/12
The Shipwreckers on Kinloch Island

(meg persze keptön bicepsz még mindig citromdíjas   )

és hogy valami jó hírrel is szolgáljak az itteni phanoknak:
kövi frissítésben már lesz egy Fantom, krónikás   egyik érdekessége, hogy talán ebben a részben volt a Fantom legközelebb hozzánk, földrajzilag, ugyanis Bécsben játszódik, az 1790-es évek végén. most azon filóztam, hogy akkor állt-e már a Monarchia, akik jók történelemből, segítsenek  

Andreas:

--- Idézet ---Hello Andreas!
Can you scan the playcard "Fantomen" and send the pictures to us? If it is possible we can do print it out for us.
Thans,
Brotan
--- Idézet vége ---
I don't have a scanner at the moment so I can't do it right away. However, it is a very cool card set. Each King, Queen and Jack have different images of the Phantom, Diana, Guran etc.

Brotan:
Hello Andreas!
Can you scan the playcard "Fantomen" and send the pictures to us? If it is possible we can do print it out for us.
Thans,
Brotan

Andreas:

--- Idézet ---Andreas! Do you have this issue already?? We're shocked   It must be a spectacular story about Jack the Ripper vs. the 18. Phantom.
--- Idézet vége ---
Hi, sorry for my late reply. It was a very good story, but it is not about the Jack the Ripper.  This is based on true events. It was about another murderer who committed several murders that were similar to Jack's but it is not believed to have been the same man.

Brotan:
Sziasztok!
A svéd srávc inkább a kártyát szkennelje és küldje, akkor azt itthon kinyomtathatnánk.....
Brotan

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése