HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (526/568) > >>

Micho:
picit lemaradva, itt a legújabb rész:

Fantomen 2006/9
The Tube Murders Pt.2 - The Asylum

Micho:

--- Idézet ---(A borítón Fantom mintha kissé szálkás lenne)
--- Idézet vége ---
a 18. Fantom köztudottan szálkás volt a Fantomok sorában.

...

ok, csak vicc volt    attól független állati a rajz, mint ahogy megszoktuk. Most irigylem Andreast, ő már talán el is olvasta  
télleg, meg is kérdezem.

Andreas! Do you have this issue already?? We're shocked   It must be a spectacular story about Jack the Ripper vs. the 18. Phantom.

regnar:
Óóóó... Hasfelmettszős Fantom      
Húúúúú de elolvasnám!

(A borítón Fantom mintha kissé szálkás lenne)

Micho:
Brotan, regnar, köszönöm a véleményeket!  milyen érzés, hogy exkluzív olvasók vagytok, azaz (a visszajelzések alapján) csak a TI kedvetekért honosítjuk a Fantomot?  
A következő Fantom nem tudom mikor jön ki, mert időlegesen más projectekben vállaltam szerepet, így most azokat magyarítjuk. igen, meglepi  de mindent a maga idejében majd    de ígérem nem felejtkezek el a Vándorló Szellemről sem, amint van kis extra időm, tolom a szekeret

Moonstone vonal most kicsit pihenni fog, már csak azért is, nehogy behozzuk az eredeti folyamot... *álszent*
ugyan 2003-ban indult az "ongoing" sorozat, de még a 9-es számnál tart (nem havi), úgyhogy gyakorlatilag majdnem az 50%-át olvashattuk már. plusz, a 7-es, 8-as részhekhez egy viszonylag nagyobb lélegzetű előzményt kellene ismerni, amit most nagy falat lenne nekem honosítani  
szóval skandináv történet várható legközelebb!
és íme a friss skandináv sztori odakintről:

Fantomen 2006/8
The Tube Murders Pt.1

szívesen olvasnám

regnar:
Fantom átka 2

Borító. Igazából semmi extra nincs rajta, de nekem mégis nagyon tetszik. Fantom szinte él a képen, és jók a vizuális hatások is. A kép kissé sötét, ami szerintem hangulatot kölcsönöz a borítónak.

Képregény. Már az előző részben is tetszettek a rajzok és a stílus, ez azóta sem változott. A figurák nagyon karakteresek, jók a színek, és a hátterek sem elnagyoltak. (Bár Fantom néha kissé elnagyoltra sikerült)

Történet. Nem volt rossz történet, a sablonos családokon átívelő bosszú történet beemelése Fantom közegébe jól sikerült. Bár nem érzem annyira drámainak a dolgot, mint valójában lehetett, ugyanis a történet írói sok helyen oldják a feszültséget viccel - laza elszólásokkal, mint pl. Fantom "szabadító képességének" megvitatása, miközben megy a bunyó.  Fantom ebben a történetben is laza, még a legkeményebb helyzetekben is van humora pl. mikor körülveszik a füzet elején, és lazán megkérdezi, hogy nem láttak e arrafele kószálni egy démonistent. A vége várható volt, legalábbis és sejtettem, hogy lesz gyermeke, de azt nem, hogy lány lesz, így sikerült nyitva hagyniuk a dolgot, azaz Fantomnak is lehet igaza, vagyis nincs minden kőbe vésve a jövőben.

Beírás/Fordítás. Mind általában mindig, most is jól sikerült, gördülékenyen olvasható, jól szerkesztett mondatok.

Összességében. Tetszett a történet, mind vonalvezetésében, mint kivitelezésében. Köszönet érte.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése