HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
regnar:
--- Idézet ---egy (számunkra) nagyon értékes Fantom képregényhez, ami azért különleges, mert egy magyar származású ember rajzolta!! bizonyos "Stefan Nagy" ..... szeretnétek, hogy majd soron kívül bekerüljön a honosítandó Fantomok listájára?
--- Idézet vége ---
Micho. Ennél kevesebbért is volt olyan, hogy már térden állva könyörögtem volna, hogy kerüljön fel egy történet. Így, meg, hogy van közünk hozzá? Naná!
Micho:
--- Idézet ---Ezek a Fantom borítók mintha egy kissé lejtőn lennének...
--- Idézet vége ---
ja, erre elfelejtettem reagálni: biztos azért van, mert ezt nem svéd illetőségű személy rajzolta, hanem amerikai Bob McLeod rajzolta, aki ismerős lehet amerikai szuperhős képregényekből
és egy jó hír, amit szintén elfelejtettem bejelenteni: Andreas segítségével hozzájutottam egy (számunkra) nagyon értékes Fantom képregényhez, ami azért különleges, mert egy magyar származású ember rajzolta!! bizonyos "Stefan Nagy" akinek összesen két munkájáról tudok, és egy már megvan szeretnétek, hogy majd soron kívül bekerüljön a honosítandó Fantomok listájára? a sztori igazából nem nagy szám, de nem ezért érdekes ugyebár ha akarjátok, addig is egy oldalt beszkennelhetek belőle, hogy lecsekkoljátok a munkáját... csak szóljatok.
Micho:
--- Idézet ---Az 1790-es évek végén túl vagyunk egy lázadáson
--- Idézet vége ---
köszönet a rögtönzött történelem óráért
ilyen forradalmi dolgok lesznek benne különben úgyhogy akkor elvileg jól néztek utána az írók az akkori helyzetnek, de majd meglátjuk, ha kikerül
regnar:
Ezek a Fantom borítók mintha egy kissé lejtőn lennének...(Ha fantom tényleg ebben a testtartásban állna, akkor igen hamar elindulna a vízbe)
A monarchia 1867-ben alakult, és (váltakozó álláspontok szerint) 1918-ig tartott.
1790-ben halt meg II József a "kalapos király" aki anyját Mária Teréziát követte a trónon. Itt már szoros volt az "együttműködés" a két ország között, hogy így fejezzem ki magam. Ez az időszak különösen érdekes része a magyar történelemnek, de munkával nem akarok itt is foglalkozni az oldalon ezért inkább most nem fejtem ki Az 1790-es évek végén túl vagyunk egy lázadáson Magyarországon, melynek Ausztriára is kihatása van, és Napóleon szépen tör előre. 1799-ben veszi át államcsínnyel a hatalmat. És már 1796-97-ben hadban állt a Habsburg birodalommal. Szóval nem volt túl nyugodt akkoriban a helyzet a környéken.
Galen:
--- Idézet ---ez valahogy nem fogott annyira meg, de lehet csak a színezés a gáz (meg persze keptön bicepsz még mindig citromdíjas )
--- Idézet vége ---
Micsoda ? Bicepsz a legjobb...bárkit elintéz...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése