HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (522/569) > >>

Troll:
Friss Fantom - Gyilkos Bábok

Micho:

--- Idézet ---Így az első képek láttán szerintem nincs oka szégyenkezni a rajzolónak. Szerintem korrektek a rajzok. Bár nekem kissé hiányérzetem van a hátterekkel kapcsolatban.
--- Idézet vége ---
igen, ahogy átnéztem, nem mindegyik kockán van a háttér kidolgozva... ebben Sy Barry verhetetlen volt, nála még a faleveleket is meg lehetett számolni  

--- Idézet ---Azért jól beetettél ezzel az oldallal. Fantom, és álfantom, ha jól vettem ki? Vagy most mi van.
--- Idézet vége ---

igen, csak melyik-melyik?  ( minden kiderül majd az újságban)

SZERK.:
innen számítva a 4. képregény lesz ez, mert 3 már be van tervezve  

regnar:
Így az első képek láttán szerintem nincs oka szégyenkezni a rajzolónak. Szerintem korrektek a rajzok. Bár nekem kissé hiányérzetem van a hátterekkel kapcsolatban.
Azért jól beetettél ezzel az oldallal. Fantom, és álfantom, ha jól vettem ki? Vagy most mi van?

Micho:
íme, büszkeségünk  

Stefan Nagy munkája

Phantom Frew 1057 - Wanted For Murder

Micho:
oké, a Stefan Nagy munka előjegyzésbe véve  
mindjárt be is szkennelek akkor egy oldalt, hogy addig is kielemezhessük a stílusát  

egyébként ezért érdekes többek közt a Fantom, hogy kismillió rajzoló megcsillogtathatta már a sorozatban a tudását... és mikor azt hisszük, jobb már nem jöhet, egy új képregényben ismét kapunk egy új tehetséget  érdemes ezért végignézni az eddig feltett részek készítőit, a kreditsorokban. akit mi "nagyon" ismerünk, az Kari Leppänen aki rengeteget rajzolt a magyar sorozatban, itt a HZs-n az ő munkája még a "Hero halálos ítélete" és a "Meghalt a király!"; másik természetesen Sy Barry, tőle is láthattunk sokat a füzetekben és nálunk pedig a klasszikus részleget jegyzi ("Igen"; "Egy normális élet")

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése