HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (522/568) > >>

Micho:
íme, büszkeségünk  

Stefan Nagy munkája

Phantom Frew 1057 - Wanted For Murder

Micho:
oké, a Stefan Nagy munka előjegyzésbe véve  
mindjárt be is szkennelek akkor egy oldalt, hogy addig is kielemezhessük a stílusát  

egyébként ezért érdekes többek közt a Fantom, hogy kismillió rajzoló megcsillogtathatta már a sorozatban a tudását... és mikor azt hisszük, jobb már nem jöhet, egy új képregényben ismét kapunk egy új tehetséget  érdemes ezért végignézni az eddig feltett részek készítőit, a kreditsorokban. akit mi "nagyon" ismerünk, az Kari Leppänen aki rengeteget rajzolt a magyar sorozatban, itt a HZs-n az ő munkája még a "Hero halálos ítélete" és a "Meghalt a király!"; másik természetesen Sy Barry, tőle is láthattunk sokat a füzetekben és nálunk pedig a klasszikus részleget jegyzi ("Igen"; "Egy normális élet")

regnar:

--- Idézet ---egy (számunkra) nagyon értékes Fantom képregényhez, ami azért különleges, mert egy magyar származású ember rajzolta!! bizonyos "Stefan Nagy"    .....  szeretnétek, hogy majd soron kívül bekerüljön a honosítandó Fantomok listájára?
--- Idézet vége ---

Micho. Ennél kevesebbért is volt olyan, hogy már térden állva könyörögtem volna, hogy kerüljön fel egy történet.    Így, meg, hogy van közünk hozzá? Naná!    

Micho:

--- Idézet ---Ezek a Fantom borítók mintha egy kissé lejtőn lennének...
--- Idézet vége ---
ja, erre elfelejtettem reagálni: biztos azért van, mert ezt nem svéd illetőségű személy rajzolta, hanem amerikai   Bob McLeod rajzolta, aki ismerős lehet amerikai szuperhős képregényekből
és egy jó hír, amit szintén elfelejtettem bejelenteni: Andreas segítségével hozzájutottam egy (számunkra) nagyon értékes Fantom képregényhez, ami azért különleges, mert egy magyar származású ember rajzolta!! bizonyos "Stefan Nagy" akinek összesen két munkájáról tudok, és egy már megvan  szeretnétek, hogy majd soron kívül bekerüljön a honosítandó Fantomok listájára? a sztori igazából nem nagy szám, de nem ezért érdekes ugyebár   ha akarjátok, addig is egy oldalt beszkennelhetek belőle, hogy lecsekkoljátok a munkáját... csak szóljatok.

Micho:

--- Idézet ---Az 1790-es évek végén túl vagyunk egy lázadáson
--- Idézet vége ---
köszönet a rögtönzött történelem óráért  
ilyen forradalmi dolgok lesznek benne különben  úgyhogy akkor elvileg jól néztek utána az írók az akkori helyzetnek, de majd meglátjuk, ha kikerül  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése