HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
regnar:
Fantom - meggyanúsítva.
A történet eléggé egyenes vonalú volt, a tapasztaltabb - krimikben járatos olvasó - már a közepén kitalálhatta, hogy ki a gyilkos, bár ennek igazából nem volt jelentősége. Kissé Megtorló vs. Fantom crossovernek éreztem a dolgot, az álfantom erősen hajazott Megtorlóra. De ha eltekintünk az akció résztől azért prá dolog így is kiderülhetett azok számára is, akik behatóbban nem ismerik Fantomot, pl., hogy a barátai kiállnak mellette, és ő is mindent megtesz értük, lásd Devil-t nem hagyta magára, pedig nem tartott volna semeddig leverni a fickót ott helyben a bankban, de mégis hagyta futni, mert a hű társ fontosabb volt.
A rajzok szerintem nagyon jók, és akkor is jók lennének, ha nem tudnám, hogy ki rajzolta őket, persze azért így kissé jobban dagad az ember melle . Az alakok, arcok szerintem nagyon jól sikerültek, a hátterekről viszont nem mondhatok túl sokat, mert nem igazán fordultak elő, bár annyi nem volt zavaró a hiányuk.
A fordítás/beírás a megszokott Fantom minőség, bár az elesjén olvastam egy mondatot, ami mintha egy kissé döcögött volna, amikor arról beszéének, hogy még egy hétig tudja hátráltatni a nyomozást.. De természetesen ez - ahogy mondani szokták - mit sem vont le a mű élvezetéből , szóval jól sikerült.
Micho:
hali Brotan! igen, ilyen ál-Fantomok néha felbukkannak van is még egy nekem, a "Phantom of Bronx" címmel... de inkább ezt választottam, Stefan Nagy miatt, hogy büszkén mutogathassuk, van magyar származású rajzolója a Fantomnak! majd megpróbálok némi infót beszerezni róla, és még több történetet, amit ő rajzolt.
a svéd jubileumi számot Andreas-szal bizniszeltem
Brotan:
--- Idézet ---kicsit vártam, míg kiteszem a legújabb számot, mert egész különleges, jubileumi kiadás... és van szerencsém a kezemben tartani! (a postára vártam)
hát ezt látnotok kellene. íme a szokásos info:
--- Idézet vége ---
Szia Micho!
A meggyanúsítva királyságos, bár mintha hasonló töténet már lett volna.
Amúgy izgalommal teli, jól rajzolt, és jó nagyon a beírás is. gratula
Ezt a jó kis Svéd Jubi Fantoment honnan szerezted meg? Hogyan?
Üdv:
Brotan
Micho:
Frissültünk!
•Fantom - Meggyanúsítva
Galen:
Elolvastam a Kolosszusos Fantom első részét. Jó volt. Hogy szokták mondani ? csak így tovább ?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése