HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (515/568) > >>

Gabe:
Mi változott?

Micho:

--- Idézet ---sorold.
--- Idézet vége ---
úgy értettem, többen...  

Galen:
sorold.

Micho:
a legújabb szám odakint:

Fantomen 2006/15
The Philosopher's Stone Pt.2 King of Beggars

témája az első Fantom élete, és úgy oldották meg a történet bemutatását, hogy egy kézzel írott naplóra hasonlítson az egész, amiben képekkel vannak illusztrálva a szövegek. szóval, mintha az első Fantom naplója, avagy ahogy a képregényben hívják, krónikája lenne. íme egy oldal belőle:

de... az ausztrál rajongók nem így gondolják. nagyon lefikázták ezt az amerikai Moonstone kiadványt...    szabályosan örülnek neki, hogy keveset fogyott (alig 2000 példányban), és hogy csak a legfanatikusabbak veszik meg, mert szerintük ez külalakban sem való képregénynek, de főleg a beltartalom miatt szidják (egyébként a Moonstone az egyetlen jelenleg az USA-ban, akik új Fantom sztorikat adnak ki ongoing jelleggel, és hát tényleg nem veszik sokan sajnos... épp ezért támogatásra szorulna, nem pedig bojkottra. de külföldön ezt meg lehet csinálni... nem tetszik valami a rajongónak? hát nem veszi, és beint a kiadónak, sőt. itthon ugye meg tudjuk, pl. a Star Wars esetében is, hogy tojnak a vevők akaratára, hogy kicsit jobb minőségben nyomják ki)
na de vissza a tárgyhoz, a beltartalom:
tény, hogy amolyan "Ultimate Fantom"-ként reklámozták, azaz átértelmezték jónéhány ponton a múltat, ezt nem bocsátották meg a kiadónak a hardcore Phanok, és szerintük semmire se jó ez a kiadvány, csak hogy az író egóját masszírozza vele, hogy "na ő ilyet is csinált". elolvastam az érveket, én nem találtam annyira vészesnek (hisz amúgyis múltátértelmezős Marvel sztorikon eddzett a gyomrom ) és tulajdonképpen nekem tetszik, jó lenne feltenni a polcra a maga 100 oldalával ezt a kiadást. (ha többen kíváncsiak vagytok, felsorolhatom, miket változtattak meg, ami ekkora közfelháborodást okozott)

Micho:
hali regnar! jó, hogy megoldódtak a problémák, és újra itt vagy!  
külön öröm, hogy a Fantommal kezdted a véleményezést    

ebben a füzetben az egyik kedvenc jelenetem a rablók  (helló, a templomi kórusból vagyunk, kéne buszjegyre pénz" ... erre Fantomunk meg odaad egy tömbnyi jegyet  )

+++
a hibával kapcsolatban igazad van, talán tényleg jobb lett volna oda egy "halasztani" a halogatni helyett  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése