HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (517/568) > >>

Micho:
ne szomorkodj Ryder, én mindent megteszek a jövőben is, hogy nekünk is jusson azért kis Fantom olvasnivaló, mégha így digitálisan is

jó hír, hogy a következő frissítésben, ami már nemsoká itt lesz, ismét egy új Fantom kalandot találtok... ami picit különleges lesz számunkra  

Ryder:

--- Idézet ---kicsit vártam, míg kiteszem a legújabb számot, mert egész különleges, jubileumi kiadás... és van szerencsém a kezemben tartani!  (a postára vártam)  
hát ezt látnotok kellene.    íme a szokásos info:
--- Idézet vége ---
Váu!Biztos király lehet!

--- Idézet ---ilyenkor fáj a szívem, hogy nekünk, magyar olvasóknak ilyen nem jár 
--- Idézet vége ---

ehh, de elszomorodtam! Tisztára azt hittem nálunk is lesz,oszt olvsasom a utolsó mondatodat!

Micho:
kicsit vártam, míg kiteszem a legújabb számot, mert egész különleges, jubileumi kiadás... és van szerencsém a kezemben tartani!  (a postára vártam)  
hát ezt látnotok kellene.    íme a szokásos info:

Fantomen 2006/14

szóval nem tudok betelni vele, egyszerűen gyönyörű, még a szaga is  

+++
ilyenkor fáj a szívem, hogy nekünk, magyar olvasóknak ilyen nem jár  

Micho:

--- Idézet ---mostanság túl magabiztos, meg ienek, értitek ugye?
--- Idézet vége ---
igen, értem mire gondolsz... ezeket a -Moonstone féle- történeteket amerikaiak írják, a jelenlegi író, Ben Raab például szuperhős sztorikon eddzett... ezért más a megszokott, európai hangvételnél. (megjegyzem, az európai sztorik manapság is ugyanolyen stílusúak, mint régen... lásd például a Ragály c. részt, amelyik kb 1-2 éves).
de ha másképp tekintünk rá, szerintem egész jó ez is
nekem tetszenek benne a menő szövegek, és az akció-ábrázolások...

--- Idézet ---Micho, remélem nem vettem el a kedved a további részek honosításától
--- Idézet vége ---

már miért vetted volna?

Ryder:
Belenézegettem az újabb részekbe -a Moonstone kiadó által kiadottakba- és
azt kell, hogy mondjam a régi részekben nekem szimpatikusabb volt Fantom,
mostanság túl magabiztos, meg ienek, értitek ugye?  

Micho, remélem nem vettem el a kedved a további részek honosításától...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése