HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (429/568) > >>

Galen:

--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 06., 13:24:56 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2010. Szeptember 06., 13:20:13 ---Szerintem ő Hulknak bőven jó volt, Fantomnak nem.

--- Idézet vége ---

jó, akkor legyen Kamarás Iván! :P

--- Idézet vége ---
Hát magyarok közül én Stohl Andrásra szavaztam. Ha Luke és Joker hangja lehetett, akkor már bármi lehet. Pláne, ha a filmbe beleveszik a "ha fantom szól mindenki ereiben megfagy a vér" részt is.

Micho:

--- Idézetet írta: Galen - 2010. Szeptember 06., 13:20:13 ---Szerintem ő Hulknak bőven jó volt, Fantomnak nem.

--- Idézet vége ---

jó, akkor legyen Kamarás Iván! :P

Galen:
Szerintem ő Hulknak bőven jó volt, Fantomnak nem.

Micho:

--- Idézetet írta: Galen - 2010. Szeptember 06., 12:58:11 ---De a szinész kiválasztásánál nagyon oda kéne figyelni, és nem is tudok szinészt aki jól eljátszhatná.
--- Idézet vége ---

hát ha nem valami totál ismeretlen, akkor én Eric Banát gondolnám... szerintem karakterre és testfelépítésre ő tudná a legjobban eljátszani Chris Walkert, és talán neki még jelmezben sem kellene valami izomdublőr  :lol: 
mostanában nem tudom, hogy fest, de itt az arca is passzol:

szétnéztem itt-ott, de nem láttam a szinkronos verziót... nem is baj, mert sztem akkor minusz1 pontja már lenne a filmnek... jobb eredetiben ;)

keildavid:
Jó hallani. Mert nekem nincs meg mind az összes magyarul megjelent Fantom képregény. Meg tudtommal létezik egy Fantom album, ami egy különszámként jelent meg.(Nekem az megvan a gyűjteményemben és tudom, hogy annak mi a tartalma.) Ezt az egyik Klasszikus Fantom olvastam is erről leírásba.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése