HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (430/568) > >>

Galen:

--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Szeptember 06., 13:11:49 ---A magyarul megjelent 24 füzetes Fantomról én is egyszer azt akartam kérdezni, hogy azok fel kerül majd-e a HZs-ra.

--- Idézet vége ---
Fel

keildavid:
Jól mondja Galen. Az a Fantom film valóban volt a TV2-ön. Azt a filmet én is láttam. De az a Fantom kinézett szerintem gyenge volt. Mert az a high-tech jelmezzel tényleg olyan jellegű volt, mint Robotzsaru vagy Dredd bíró.

A magyarul megjelent 24 füzetes Fantomról én is egyszer azt akartam kérdezni, hogy azok fel kerül majd-e a HZs-ra.

Galen:

--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 06., 12:51:30 ---nem, bár valamikor biztos meg fogom nézni... nem is tudom, van már hozzá felirat? vagy várjunk, míg leadja a Hallmark?  :nemtudom: :headscratch: :lol:
--- Idézet vége ---
Te, én azt láttam kb 1 éve a TV2-n. Úgyhogy szinkronosan sem lehetetlen, hogy megtaláld.

--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 06., 12:51:30 ---na ha valaki, akkor Nolan szó szerint "életet tudna lehelni" a Fantom karakterbe... és biztos meg tudná oldani, hogy fasza darkos hangulatú legyen a mű, ne rugaszkodjon el az alapoktól és a kánontól (nagyon), plusz, hogy ne is legyen nevetséges a figura... mert nekem egyértelműen eddig csak képregényben működik.

--- Idézet vége ---
Rendezői és történetírói képességeiben nem kételkedem. De a szinész kiválasztásánál nagyon oda kéne figyelni, és nem is tudok szinészt aki jól eljátszhatná.

update: Ja a Nolan féle batman 2-ben a motor is szar volt.

Micho:

--- Idézetet írta: Galen - 2010. Szeptember 06., 12:46:37 ---Hát mindenesetre nem jött nekik be azafajta modernizálási produkció,
--- Idézet vége ---

nem, bár valamikor biztos meg fogom nézni... nem is tudom, van már hozzá felirat? vagy várjunk, míg leadja a Hallmark?  :nemtudom: :headscratch: :lol:

na ha valaki, akkor Nolan szó szerint "életet tudna lehelni" a Fantom karakterbe... és biztos meg tudná oldani, hogy fasza darkos hangulatú legyen a mű, ne rugaszkodjon el az alapoktól és a kánontól (nagyon), plusz, hogy ne is legyen nevetséges a figura... mert nekem egyértelműen eddig csak képregényben működik.

Galen:

--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 06., 12:37:49 ---szerintem még az sem, lehet, csak a dvd borító kedvéért lett jobban kihangsúlyozva a lila... ebben a probóban egyértelműen fekete a cucc
--- Idézet vége ---
Hát mindenesetre nem jött nekik be azafajta modernizálási produkció, mint a nolan féle Batmanban volt. Szigorúan az első, mert szerintem a másodikban elb***ták a batman ruhát (forgatható fej ide vagy oda).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése