HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (428/568) > >>

kit:
Na megint jól lemaradtam! :coffee:

Galen:
Jaja. Tessék nagy vonalakban már megvan a forgatókönyv is. A bandár köpőcsöves vonal is jó. Csak nagyon elnagyoltad a képet.
Ott úgy lesz, hogy jön a stáb és látják hogy a legősibb apák kriptái már fel vannak törve, és szinészünk épp az utolsó Kripta előtt áll egy kellék vésővel meg egy kellék kalapácsal és próbálja betörni azt is. Megy neki a véső és a kalapács, mert pont ma vették fel azt a jelenetet amikor belevési az apu születési és elhalálozási dátumát, valamint már 19 ősapát felszippantott.

Micho:

--- Idézetet írta: Galen - 2010. Szeptember 06., 14:45:14 ---A napszemüveg meg különösen jól jön neki, akár drogosan is játszhat mögötte. Autós jelenet úgysincs a dzsungelben, Hero-ra meg csak rá tudják kötni valahogy. Egyetlen gyenge láncszem Devil / sátán lesz, mert mint tudjuk ki van képezve drogkeresésre is.

--- Idézet vége ---

na ezen szakadtam  :lol:
én meg elképzeltem, hogy a díszletek között a kriptában találnak rá, amint épp felszippantja egy bandár köpöcsővel az ősapák hamvait  ;D

Galen:
Na mostmeg főleg. Majd egy kicsit retussal a kirepülő golyót a "szépségpöttye" fölé kell mozgatni, a sipkája logóját átrakjuk olyan Jurassic parkosra mint a rajzon és kész. Teljes a hasonlóság. Remélem vicsorítani tud. A napszemüveg meg különösen jól jön neki, akár drogosan is játszhat mögötte. Autós jelenet úgysincs a dzsungelben, Hero-ra meg csak rá tudják kötni valahogy. Egyetlen gyenge láncszem Devil / sátán lesz, mert mint tudjuk ki van képezve drogkeresésre is.

Micho:

--- Idézetet írta: Galen - 2010. Szeptember 06., 13:29:44 ---Hát magyarok közül én Stohl Andrásra szavaztam.
--- Idézet vége ---

még most is?  ;D

----------
tegyél Bucira egy napszemcsit, meglátjuk, hogy fest... lesz-e olyan cool, mint Mr. Walker?  :cool:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése