HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Farek:
"Sőt, nem is egy, hanem több dolog!"
Igen, mert nem egy, hanem két melle van... ;D :brow: ;)
Micho:
vicces volt, hogy tényleg a napokban került szóba Julie, és tessék, itt is van :cool:
annyit elárulok, hogy merő véletlen csupán, mert Kit és Galen sem az elmúlt két napban "dobták össze" a képregényt, na és dragstar sem a mi beépített emberünk :D
de majd erről ők többet tudnak mondani, annyi bizonyos, hogy Julie-ból mééég kér a nép ;)
16/26
srácok, ne Rextől próbáljátok ellesni a csajozós figurát! :lol:
keildavid:
Igen Dala, arra emlékszek, hogy apa és fia együtt szerepeltek Fantomként.
Dala:
Azért azt el kell ismerni, hogy Julie-n jobban áll a csíkos gatyó. És akkor még a feszülős felsőről nem is beszéltünk. :worship:
Egyébként keildavid, ha olvastad a Hálózsákon szereplő többi Fantomot, emlékezhetsz, hogy volt már olyan történet, ahol két Fantom volt, csak akkor apa és fia szerepelt együtt, és nem két testvér.
keildavid:
Ezer köszönet a Fantom: Házaló halál című történetért! :worship: :worship:
Akkor tényleg igaz, hogy egy női Fantom is létezett. Erről már egyszer említés is volt a '80-as években megjelent magyar Fantomban. És persze itt a HZs fórumon is.
Így akkor valóban két Fantom is volt. Ahogy a jelenlegi történetben kiderült. Bár a vége kicsit fura volt. Mert olyannak tűnt, hogy még lenne folytatása ennek a történetnek. Ahogy az iker kölykök(Kit és Heloise) is említették a végén.
Tetszett ez a Krónikás történet.
Tényleg, bár nem tudom, hogy mások is érdeklődnek-e. A Diana eltűnt történet szakasz folytatására lehet majd számítani? Mert az tudtommal még nem fejeződött be, ami elkezdődött a HZs-n.
Így most nem tudok dönteni, hogy melyiket várom a legjobban. A Diana eltűnt történetszál vagy a női Fantom(Jule Walker) sztori. Nekem minden Fantom történet tetszik. Nekem mindegy, hogy melyik-melyik történet folytatódik majd.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése