HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Galen:
--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 29., 00:15:57 ---srácok, ne Rextől próbáljátok ellesni a csajozós figurát! :lol:
--- Idézet vége ---
Azért vegyétek figyelembe, nem hinném hogy be van vezetve a dzsungelbe a romantika channel és rtl klub se nincsen, hogy lássa a jó kis sorozatokat és tanulja az elbájolás művészetét. Ha pedig tévedek és a barlang mélyén tényleg van tv szoba, akkor is úgy képzelem, hogy Walker bácsi letörte ezen vágyait rexnek még kiskorában.
-Walker bácsi megy a barátok közt, nézhetem?
-Nem, te csak mennyé vissza a fára és tanuljad hogy kell félkézzel liánba kapaszkodva fejjel lefelé egykézzel nyílvesszőket kilőni 2 centis célpontokra 1000 méterről éjszaka.
-De walker bácsi, nem is vagyok egyenesági leszármazottod, kurvára nem én leszek Fantom.
-Halgass...és mi van ha meddő vagyok és nem lesznek gyerekeim? Akkor te vagy a vésztartalék. Úgyis olyan szőke vagy mint az ikrek lesznek.
kit:
--- Idézet ---Kit, te is így látod?
--- Idézet vége ---
Nagyon jó lelkű! :cool:
--- Idézet ---Amúgy tényleg nem két nap alatt. Aki ismeri Galent, az eddig is tudta.
--- Idézet vége ---
:lol:
--- Idézet --- Sőt, az álcázás végett szándékosan egy olyan kép került a hírbe, amin véletlenül se szerepelt Julie.
--- Idézet vége ---
Ha egyszer nem rakták rá a borítóra ezek a jóképességű ausztrálok! :violent: Persze belső kép lehetette volna, de nem akartam ff-t ezúttal. :dry:
--- Idézet ---Nem semmi, hogy pont eszembe jutott a női Fantom, és tessék pár napra rá már teljesült a kívánságom!!!
--- Idézet vége ---
Igen, a telepátia működik! Legközelebbre lehet Dianásat kívánni, és ezzel keildavid kérdésére is válaszoltam... Meg gondolom, Spuri se fog nagyon megsértődni, ha végre befejezzük ezt a sztorit. :hehe:
--- Idézet ---Bár a vége kicsit fura volt. Mert olyannak tűnt, hogy még lenne folytatása ennek a történetnek.
--- Idézet vége ---
Igen, eléggé össze lett csapva, de egyelőre szerintem nincs folytatás, és lehet, hogy nem is lesz. De hogy Julie szerepel a jövőben a HZs-n, arra mérget vehettek!
--- Idézet ---Azért azt el kell ismerni, hogy Julie-n jobban áll a csíkos gatyó. És akkor még a feszülős felsőről nem is beszéltünk.
--- Idézet vége ---
:D Hát igen, bár a Fantom-ruci nélkül azért jobban néz ki.
--- Idézet ---FAN(a)T(OM)ikus lettem!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
--- Idézet vége ---
Ezt örömmel látom! :badteeth:
--- Idézet ---Kit mindig ideadja legalább egy hónappal előtte.
--- Idézet vége ---
Jó, hogy mondod, az október kicsit "trükkös" lesz.
Galen:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Szeptember 29., 08:04:30 ---Amúgy tényleg nem két nap alatt. Aki ismeri Galent, az eddig is tudta.
Volt az két és fél is.
--- Idézet vége ---
Hát bevallom mindig az utolsó pillanatra vagyok kész. Kit mindig ideadja legalább egy hónappal előtte.
talgaby:
--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 29., 00:15:57 ---annyit elárulok, hogy merő véletlen csupán, mert Kit és Galen sem az elmúlt két napban "dobták össze" a képregényt, na és dragstar sem a mi beépített emberünk :D
--- Idézet vége ---
...és az is a véletlen műve, hogy azonos az IP-címetek. ;D
Amúgy tényleg nem két nap alatt. Aki ismeri Galent, az eddig is tudta.
Volt az két és fél is. Sőt, az álcázás végett szándékosan egy olyan kép került a hírbe, amin véletlenül se szerepelt Julie.
dragstar77:
"Kit, te is így látod?
jó, gondolom Rexet akartál mondani!"
Valóban Rex-et akartam írni!
De így hajnalban... sok mindent tudok írni! :D Bocsesz...
Köszönöm az új részt! Nagyon tetszett, akárcsak a borító is!
Nem semmi, hogy pont eszembe jutott a női Fantom, és tessék pár napra rá már teljesült a kívánságom!!! :)
Ha ez ilyen gyorsan megy... akkor hamarosan heti 2 rész is jöhet!!! :D
Viccet félretéve, nagyon köszi mindenkinek! Jöhet még a kis Lady fantomunk is! Így tovább Kit! :)
Michonak is köszönöm, jó volt megint a hajnali Fantom!
Szép estét... hajnalt.... Üdv!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése