HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (397/568) > >>

Spuri:
FANTOM! FANTOM! FANTOM! FANTOM!

FAN(a)T(OM)ikus lettem!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Micho:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Szeptember 27., 23:23:39 ---Szerintem végül Császár Király
--- Idézet vége ---

kihagytad a titulusát, hogy herceg :P
amúgy nem rossz elképzelés!  :D

15/26

Farek:
Szerintem végül Császár Király Lara mellett dönt, persze nem kevés lelki tusa árán, és a hercegnő is talál magának valami megfelelő párt, esetleg szintén valami katonát, aki megmenti az ő életét.

Persze lehet, hogy nem, de azért kíváncsi vagyok.

Micho:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2010. Szeptember 27., 22:34:55 ---Lara százados jó lelkű jó kis csajszinak néz ki... Remélem Kit is így fogja látni! :)

--- Idézet vége ---

Kit, te is így látod?  :headscratch:
jó, gondolom Rexet akartál mondani!  :lol:

az biztos, hogy jó lelkű a Lara... és már én is eljutottam odáig, hogy a jó lelkű csajokat bizony meg kell becsülni  :cool:

egy előző sztoriban, TomTom meglátogatja Rexet Baronkhanban, hogy együtt "élvezzék a jólétet". Úszkálnak a kerti medencében, aminek a szélén már akkor is Lara őrködött (bikiniben! :P )... TomTom ajánlgatja is őt Rexnek  ;D
aztán tippelgetnek, mennyi idős lehet, és Rex szerint "max 19 éves, hiszen már százados". na most ez vagy hiba, hisz 19 évesen századosnak lenni kicsit erős, vagy Baronkhanban más szabályok működnek...
vagy Lara más módon "küzdötte fel" magát a ranglétrán  ;D
de az is lehet, hogy az író nem merte meglépni, hogy Rex, aki szintén 18 körül van, egy kb. 10 évvel idősebb nővel jöjjön esetleg össze...  :rolleyes:

dragstar77:

egyszer Diana nézelődött a vitrinekben kiállított, elmúlt korok Fantomjainak jelmezei között, ahol is felfedezett egy női jelmezt is. Egyből tudnia akarta, hogy ki viselte ezt. kiderült, hogy a 17. Fantom ikertestvére lány volt, bizonyos Julie.

Szia!
Köszi az infot! :)
Egyszer én is olvasnék egy ilyen történetet is! Kit biztos van a táradban! :)

Köszi a napit, várom a fejleményeket továbbra is!
Lara százados jó lelkű jó kis csajszinak néz ki... Remélem Kit is így fogja látni! :)

Szép estét!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése