HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (338/568) > >>

kit:
Kösz a véleménynyilvánítást mindenkinek! :worship:
Igazából ami miatt kritika érte elsősorban ezt a számot, azok a rajzok, amik egy-két helyen tényleg elég gyengére sikeredtek, viszont a történet szerintem (is) az egyik legjobb.

--- Idézet ---főleg az utolsó szavak voltak a legütősebb!
--- Idézet vége ---
Így igaz! Örülök, ha tetszett. :cool:

--- Idézet ---Köszönöm a belefektett munkátokat, mindegyikőtöknek!
--- Idézet vége ---
Kb már egy éve kész volt. :whistle:

Látom a krónikás tábor erősebb (aktívabb) a szavazást illetően. Természetesen figyelembe vesszük majd a végeredményt... :coffee:

Micho:
most így jött ki a lépés, a tegnapi és a friss mai egymás után:

15/26

16/26

na, és akkor Giovanna...

spoileres lehet!

számomra a történet egyszerre szép és tragikus, úgyhogy azok táborát erősítem, akik kedvelik.

mivel szeretem olvasgatni a különböző történelmi rejtélyeket is, a "női pápa" alapsztori már ismerős volt számomra, és az írónak ismét sikerült úgy beleszőni Fantomot, hogy akár "így is történhetett volna"... ami a krónikás sztorik alapelve (ugye nem titok ezek után, hogy mire szavaztam).  :cool:

akit érdekel Giovanna... azaz Johanna eredeti története:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Johannes_Anglicus

További érdekesség még, hogy a 4. Fantom már nem először szerepel a HZs-n... (A Halál Gyűrűje 1-2, A ragály) az egyik legérdekesebb életet tudhatja magáénak a Fantomok generációjának sorában, és mint tudjuk, a legtragikusabbat is. hisz az első felesége belehalt a szülésbe, és miután ezen túltette magát, később Giovanna is ugyanerre a sorsra jutott...  :'(

dragstar77:

Már nagyon vártam az új részt! A történet megfogott, nem csalódtam, nagyon jó volt.
Nekem nagyon tetszett!!! Köszönöm a belefektett munkátokat, mindegyikőtöknek!
Így tovább, 2 hét múlva várom a következőt! :)

Üdv!

Galamb:
Őszintén szólva a Fantom mitológia nem fogott meg, de ez a sztori tetszik (még az olyan fura dolgok ellenére is, hogy miért kell jelmezt húzni, ahhoz, hogy az ágyban fekve gondolkodjunk), főleg az utolsó szavak voltak a legütősebb! Köszönöm! :worship: :worship:

keildavid:
Köszi szépen a Fantom - Giovanna című részt! :worship: :worship:
Elolvastam, és most már világos, hogy ez miért a legrosszabb képregény meg, hogy miért is jó.
Maga a történet tetszett. Ismét olyan krónikás jellegű Fantom történet volt. Komolyabb jellegű volt, főleg amikor kiderült, hogy ki volt a főellenség a történetben.
A szavazás, amit látok itt a topicban a krónikás sztorikra voksoltam. De a 21. Fantom kalandjai is tetszenek. Azaz nekem mindkettő tetszik. Akár a 21. Fantomról van szó vagy egy krónikás történetről. Nekem minden tetszik.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése