HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Fantom - Az istenek itala című epizódot,kit,Galen,Micho! :worship:
Egyszerűen fantasztikus volt ez a rész és ez szó szerint is értendő.Halhatatlanná tévő ital egy orchideából,hmm..nagyon eredeti.Rendkívül izgalmas rész volt,nagyon tetszett!A végén pedig hogyan készül a borító dokumentáció is érdekes volt.
Az ERŐ legyen veletek!!!
zozi56:
Új szavazás. Ez előző eredményei:
Neked általában hogy tetszik jobban a Fantom?
- fekete-fehérben 10 (58.8%)
- színesben 7 (41.2%)
Micho:
--- Idézetet írta: Farek - 2010. November 22., 17:53:32 ---mire látom, hogy egy nagydarab németjuhász vigyorog velem szemben
--- Idézet vége ---
Farek, hányszor mondjam: az nem németjuhász, hanem hegyi farkas! :lol:
Farek:
--- Idézetet írta: Micho - 2010. November 22., 16:50:10 ---egyébként a gazok hogy be vannak már ott kulázva a hátsó ülésen... meg se mernek mukkanni, nemhogy szökésre gondoljanak :cool:
--- Idézet vége ---
Normális vagy? Te mit éreznél, ha egy farkas ülne az első ülésen?
Egyszer volt hasonlóban részem. Még általános iskolásként barátommal és csapattársammal stoppoltunk kifelé a tóra, mikor végre megállt egy Trabant, benne az edzőnkkel. Én ültem előre, Kacsa barátom hátra. Alig indulunk , úgy éreztem, hogy Kacsa megpiszkálta a hajam. Mondom "hagyjál már!", mire megint. Na, hátrafordultam, mire látom, hogy egy nagydarab németjuhász vigyorog velem szemben, szegény Kacs pedig a hátsó ülésen a lehető legtávolabb, nagyon picire összehúzva magát remeg... :badteeth:
Micho:
Herónak nincs herótja! :lol:
egyébként a gazok hogy be vannak már ott kulázva a hátsó ülésen... meg se mernek mukkanni, nemhogy szökésre gondoljanak :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése