HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Nitro:
--- Idézetet írta: Farek - 2010. November 25., 11:09:42 ---Úgy érted, hogy balra húz a revolver??? :badteeth: :hehe:
--- Idézet vége ---
Nemtom, csak kérdeztem. :badteeth:
--- Idézetet írta: Micho - 2010. November 25., 11:11:40 ---
pedig ez egy abszolút elcsépelt dolog... számtalan filmben/könyvben elővették már ezt a témát (nő vagyok csak leszorítom a melleimet és érvényesülök a férfiak világában), és ott sem sántított :nezze:
--- Idézet vége ---
Dehogynem, mindig sántít. ;D
--- Idézetet írta: Micho - 2010. November 25., 11:11:40 ---Fantom nem tud hibázni... ha netán férfiba szeret bele, még arról is kiderül, hogy nő :lol:
--- Idézet vége ---
Hátööö. Érdekes megfogalmazás. :hehe:
--- Idézetet írta: Micho - 2010. November 25., 11:11:40 ---
amúgy ide illik, hogy milyen erősek már a Fantom gének... mert a krónikás részekben teljesen úgy fest bármelyik őse, mint a 21. Fantom, max hosszabb a hajuk, meg koronként más divatú a napszemcsijük :cool:
--- Idézet vége ---
Szerintem klónok. :cool:
Micho:
--- Idézetet írta: Nitro - 2010. November 25., 09:38:38 ---Igazából nem vagyok Fantom olvasó, de a mostani borító miatt belekukkantottam. :cool: A történetben szerintem kicsit sántít, hogy egy nő ki tudja magát adni teljesen hitelesen férfinak.
--- Idézet vége ---
pedig ez egy abszolút elcsépelt dolog... számtalan filmben/könyvben elővették már ezt a témát (nő vagyok csak leszorítom a melleimet és érvényesülök a férfiak világában), és ott sem sántított :nezze:
--- Idézet ---Ha viszont ez fennáll, hogy szerethet bele a Fantom?
--- Idézet vége ---
Fantom nem tud hibázni... ha netán férfiba szeret bele, még arról is kiderül, hogy nő :lol:
de a 12. oldal alján van, hogy Fantom maga is kételkedik az érzéseiben... ez a magyarázat.
--- Idézet ---van valami előzménytörténet melyben esetleg kiderülhetett, hogy Fantom szexuális orientáltsága finoman szólva is nem egyértelmű?
--- Idézet vége ---
ilyenről én nem tudok... de nem hiszem, hogy volna, hisz 21 generáció óta töretlen a Fantom/Walker vérvonal.
amúgy ide illik, hogy milyen erősek már a Fantom gének... mert a krónikás részekben teljesen úgy fest bármelyik őse, mint a 21. Fantom, max hosszabb a hajuk, meg koronként más divatú a napszemcsijük :cool:
17/26
Farek:
Úgy érted, hogy balra húz a revolver??? :badteeth: :hehe:
Nitro:
Igazából nem vagyok Fantom olvasó, de a mostani borító miatt belekukkantottam. :cool: A történetben szerintem kicsit sántít, hogy egy nő ki tudja magát adni teljesen hitelesen férfinak. Merthogy fordítva azért elképzelhetőnek tartom, főleg a mai korban, na de az alaphelyzet csak akkor működhet, ha a nőnek eléggé férfias arca meg mozgása van. Ha viszont ez fennáll, hogy szerethet bele a Fantom? Vagy esetleg van valami előzménytörténet melyben esetleg kiderülhetett, hogy Fantom szexuális orientáltsága finoman szólva is nem egyértelmű? :headscratch:
SithLord:
Üdv! Köszi a Giovanna című Fantom történetet,kit,Micho,Galen! :worship:
Ez igen felkavaró volt.Igazi tragédia volt ez történet,de mindezek ellenére tetszett.És én is a krónikás tábort erősítem ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése