HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (238/568) > >>

kit:

--- Idézetet írta: Galen - 2011. Április 12., 08:52:31 ---Minőségre. Aki itt azt mondta hogy ez minőségi, az elmondaná nekem hogy milyen szempontok alapján jutott erre a következtetésre?

--- Idézet vége ---
:lol:

SithLord:
Üdv! Köszi a Semic 18-as Fantomot,Galen! :worship:
Ez a rész kimaradt nekem anno,így most örülök,hogy elolvashattam.Sajnos a mai világban is vannak olyan emberek,akik azt hiszik,hogy pénzért minden és mindenki kapható...Szóval tetszett,ahogy a végén a Fantom elbánt a kapzsi herceggel.

Galen:
Minőségre. Aki itt azt mondta hogy ez minőségi, az elmondaná nekem hogy milyen szempontok alapján jutott erre a következtetésre?

Kang the Conqueror:
Micho: Nincs mit!  ;)

Egyébként anno nagyon vágytam rá, hogy legyen annyi pénzem, hogy üres lapú könyveket tudjak szerezni; találtam is egy könyvkötőt, de iszonyat drágán dolgozott. Ez még mindig a Fantomos korszakomban volt, bár akkor már voltam vagy 16-17 éves. Csak akkor már maga a krónikás ötlet tetszett és mindenképpen akartam saját könyvtárat. Ha van mit leírni és megörökíteni, akkor miért ne? - alapon. :)

Talgaby: Idézheted.  :D De miért baj az, ha törekedtek a minőségre? Ezt nem értem. Én, mint képregényrajongó és művészetkedvelő (mert a képregényt is művészetnek tartom!) sokkal nagyobb élvezettel nézek meg és olvasok el egy újságot - elektronikus formában is - ha precízen van kivitelezve, és ezáltal elmondhatom róla, hogy minőségi. Egyébiránt, ha sokszoros milliárdos lennék, simán intézményesíteném ezt az ipart és a ti gárdátokat rendesen alkalmaznám, és megfizetném ezért a munkáért. Ha egyszer hatalomra kerülök, erre számíthattok ;)  :D Komolyan mondtam mellesleg...

talgaby:

--- Idézetet írta: Kang the Conqueror - 2011. Április 10., 00:48:13 ---Persze. De ahogy eddig láttam, itt a minőség eleve magas szintű, azért is a kedvenc képregény-információs/letöltős oldalam a 'zsák.
--- Idézet vége ---
Hm, ezt idézhetem majd máshol? Csak mert elég sokszor kapjuk meg a fejünkre, hogy túl sokat lovagolunk a feljavításon és a képminőségen. (Pláne én. :ninja: )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése